Βράβευση Καραμαρίνοφ στην Καλλιθέα, καλή επίδοση από την Φράνκλιν στο τριπλούν

Η Τόρι Φράνκλιν ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα.

Η αθλήτρια από τις ΗΠΑ, που γυμνάζεται με τον Γιώργο Πομάσκι, ήταν νικήτρια στο τριπλούν με 14,34 μ., σε έναν αγώνα όπου “προσγειώθηκε” τρεις φορές πάνω από τα 14,20 μέτρα. Η Οξάνα Κορένεβα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του αγωνίσματος, αφού κατέλαβε την δεύτερη θέση με 13,94 μ. (2,4). Η αθλήτρια ασχολείται πρώτη χρονιά με το αγώνισμα και δείχνει πως μπορεί να έχει καλές επιδόσεις. Η αθλήτρια του Δημήτρη Σιούντρη με κανονικό άνεμο έκανε 13,60 μ., επίδοση που αποτελεί ρεκόρ της.

Την τρίτη θέση στο τριπλούν κατέλαβε η Τουρκάλα Ντανιζμάς με 13,89 μ., ενώ πίσω της ήταν η Σπυριδούλα Καρύδη με 13,79 μέτρα.

Το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ και ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Η Τόρι Φράνκλιν “προσγειώθηκε” στα 14,34 μ. στο τριπλούν

Οι διοργανωτές τίμησαν τον Βούλγαρο πρόεδρο της ΕΑ για την προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό, σε μια βράβευση όπου έκαναν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο πρόεδρος του ΦΣ Καλλιθέας και ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος. Λίγο αργότερα τιμήθηκε και ο Εμιγιάν με αφορμή τη συμπλήρωση των 35 χρόνων από την επίτευξη του ευρωπαϊκού ρεκόρ στο μήκος.

Κατεβάστε την εφαρμογή