Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ για τα επόμενα δύο χρόνια η Stoiximan

Η Stoiximan, η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ ως επίσημος χορηγός του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Stoiximan θα στηρίξει χορηγικά τρεις από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, το Run Greece, τον Ημι-Μαραθώνιο της Αθήνας και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στον οποίο θα αποτελέσει και τον ονομαστικό χορηγό του αγώνα των 5κμ. που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Παράλληλα, η Stoiximan θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό της Εθνικής Ομάδας Στίβου, ενισχύοντας περαιτέρω τον κλασικό αθλητισμό και διευρύνοντας τη στήριξη της σε Έλληνες αθλητές. Το χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει ήδη 16 Έλληνες Πρωταθλητές σε 12 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των Ολυμπιονικών του στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη και Μίλτο Τεντόγλου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Stoiximan έχει ήδη προχωρήσει στη δωρεά απινιδωτών στα 27 στάδια που δραστηριοποιείται ο ΣΕΓΑΣ σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα αναπτυχθούν από κοινού δράσεις για την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού και συνέργειες για τη διεύρυνση του κοινωνικού αποτυπώματος του ελληνικού αθλητισμού, συνολικά.

Κατερίνα Στεφανίδη και Μίλτος Τεντόγλου στην παρουσίαση της χορηγίας του ΣΕΓΑΣ με την Stoiximan

«Η στήριξή μας στον ελληνικό αθλητισμό ήταν, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας, πρωταρχικής σημασίας. Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε βρεθεί, ως χορηγοί,  σε κορυφαίες δρομικές διοργανώσεις, στηρίζοντας ενεργά τους Έλληνες πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες στις προσπάθειές τους για διάκριση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τα επόμενα δύο χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να συμβάλουμε και εμείς στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ, της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας της Ελλάδος  της οποίας η συνέπεια και η αρτιότητα αντανακλάται τόσο στις αναρίθμητες διακρίσεις του ελληνικού στίβου όσο και στην πολύ σημαντική ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στην Ελλάδα», σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της Stoiximan, κ.Πάνος Κωνσταντόπουλος, στη διάρκεια της σημερινής παρουσίας της νέας συνεργασίας.

«Είναι μεγάλη μας χαρά στον ΣΕΓΑΣ που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Stoiximan μια κορυφαία εταιρεία με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα. Μια εταιρεία που αποτελεί έναν μεγάλο σύμμαχο στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όχι μόνο των πρωταθλητών μας αλλά και των σωματείων μας, των προπονητών μας, των μικρών μας αθλητών, των οικογενειών τους σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι το κοινό μας όραμα με την Stoiximan  για την ανάπτυξη του Κλασσικού Αθλητισμού στην Ελλάδα αλλά και τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων θα γίνει πραγματικότητα σημείωσε ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ», είπε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης.

Στο πάνελ των ομιλητών στη σημερινή συνέντευξη Τύπου βρέθηκαν τρεις χρυσοί ολυμπιονίκες, αφού εκτός από τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Κεντέρη το παρών έδωσαν η “χρυσή” ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και ο “χρυσός” στους Ολυμπιακούς του Τόκιο στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου.

«Είμαι στη Stoiximan σχεδόν από την δημιουργία της. Τότε επέλεξε εμένα τον Λευτέρη Πετρούνια και την Άννα Κορακάκη. Χαίρομαι που πλέον γίνεται χορηγία για ολόκληρο το άθλημα. Θεωρώ πως ο ελληνικός αθλητισμός χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη συμμετοχή ιδιωτικών εταιρειών, το ίδιο ισχύει και για τον παγκόσμιο στίβο. Ελπίζω η χορηγία αυτή να ξεπεράσει τα όρια του υψηλού αθλητισμού και να αφορά και στην ενίσχυση του αθλητισμού στην βάση. Υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη να στηρίζονται οι νέοι αθλητές, μεγαλύτερη απ΄΄ ότι την έχουμε εμείς που έχουμε ήδη κατακτήσει μετάλλια. Ο covid-19 μας στέρησε πολλά και θεωρώ πως μας στέρησε και μια ολόκληρη φουρνιά αθλητών και αθλητριών. Είναι ωραίο να σε στηρίζουν πριν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο και να πιστεύουν σε εσένα», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Στεφανίδη.

Από την πλευρά του ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε: «Η Stoiximan ήταν ο πρώτος  μου χορηγός, η πρώτη μου βοήθεια από την εποχή που ήμουν έφηβος. Χαίρομαι που πλέον θα είναι και χορηγός του ΣΕΓΑΣ και θα βοηθήσει γενικά τον ελληνικό στίβο».

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Πομάσκι αναφερόμενος στις εύστοχες επιλογές αθλητών που κάνει η εταιρεία από τα χρόνια της ίδρυσης της, είπε: “Από την πρώτη φορά που η Stoiximan ανέλαβε έναν αθλητή προκύπτει κι ένας Ολυμπιονίκης, ανυπομονώ για την επόμενη επιλογή τους, για να δω ποιος είναι ο επόμενος“.

Στη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κώστας Χαλιορής και ο αντιπρόεδρος του Αγίου  Κοσμά, Γιάννη Παπαδημητρίου παρέλαβαν από έναν απινιδωτή.

Κατεβάστε την εφαρμογή