Οι αθλητές και αθλήτριες των συνθέτων δίνουν ραντεβού στη Νάξο

Το μίτινγκ συνθέτων αγωνισμάτων «Πορτάραθλον» θα γίνει το Σαββατοκύριακο (21/5) στη Νάξο, ένας αγώνας της κατηγορίας Bronce του Continental Tour.

Οι συμμετοχές στον αγώνα είναι αυξημένες και προμηνύουν καλές επιδόσεις. Αρκετοί ξένοι αθλητές και αθλήτριες επέλεξαν τη Νάξο για το 4ο Πορτάραθλον και φυσικά οι κορυφαίοι Έλληνες και Ελληνίδες των σύνθετων αγωνισμάτων. Ανάμεσα σε αυτούς η Σοφία Υφαντίδου, που διανύει την τελευταία σεζόν της αθλητής της καριέρας. Η έμπειρη αθλήτρια ξεκίνησε τη σεζόν τον περασμένο μήνα στο Γκροσέτο με 5,315 β., σε έναν αγώνα ωστόσο όπου δεν ήταν ακόμη στην κατάσταση που θα ήθελε. Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και η Στέλλα Τζικανούλα (5.47 4β.), αλλά και οι νεαρότερες Μαργαρίτα Τσουκαλά (5.096 β.)και Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (5.093 β.), αλλά και η Μαρία Ζαχαρούδη (5.380 β.).

Στους άνδρες ο Άγγελος- Τζανής Ανδρέογλου θα έχει τον πρώτο λόγο, αφού με 7.597 β. έχει την καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετάσχουν. Ο Βαντίμ Άνταμτσουκ (Ουκρανία) με ρεκόρ 7.522 β., θα διεκδικήσει την πρώτη θέση, ενώ από κοντά και ο Άρης Περιστέρης που έχει 7.434 βαθμοί. Στις γυναίκες εκτός από τις Ελληνίδες ξεχωρίζουν οι Ουκρανές Άννα Κασιάνοβα και Ντάρια Ντιχάνοβα με ρεκόρ 5.404β. και η Αμερικανίδα Τζεστίνα Μάτσον.

Οι συμμετοχές στον αγώνα

Για live αποτελέσματα τη διοργάνωση κατεβάστε την εφαρμογή Roster Athletics.

Κατεβάστε την εφαρμογή