«Δρόμεια» στη Βάρη 2 Ιουνίου

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο της Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» θα γίνει το διεθνές μίτινγκ δρόμων ταχύτητας και σκυταλοδρομιών εθνικών ομάδων με την επωνυμία «Δρόμεια» το οποίο έχει ενταχθεί στη διεθνή σειρά μίτινγκ στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας “ WORLD’ S ATHLETICS Continental Tour Bronze” . 

Κορυφαίοι αθλητές από το Βέλγιο, την Γαλλία, την Σερβία, την Γερμανία, τον Καναδά, την Μ. Βρετανία, την Δανία, την Νορβηγία, την Πορτογαλία θα αγωνιστούν στα ατομικά αγωνίσματα ενώ έντονο συναγωνισμό θα έχουν οι  Έλληνες και Κύπριοι πρωταθλητές που επίσης θα συμμετάσχουν, στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν και να «κυνηγήσουν» τα όρια για την συμμετοχή τους στις διεθνείς διοργανώσεις.

Εκτός από τα ατομικά αγωνίσματα και στα αγωνίσματα σκυταλοδρομιών έχουν ήδη οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι εθνικές ομάδες της Γαλλίας, του Βελγίου, της Μ. Βρετανίας,  της  Πορτογαλίας,  της  Δανίας,  της  Ρουμανίας,  της  Κύπρου,       της Ιρλανδίας, της  Σλοβενίας,  της Νορβηγίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας σε ένα δυνατό τεστ για την εθνική μας ομάδα.

Τους αγώνες, που διεξάγονται από το 2018, διοργανώνει ο ΑΟ Δρομέας Βάρης και ο Δήμος Βάρης-Βούλας-με την αιγίδα και τη στήριξη του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Αθλητισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Κατεβάστε την εφαρμογή