Ικανοποίηση για το καμπ ταχυτήτων στο Ληξούρι

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης και ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Σταύρος Τραυλός

Το προπονητικό καμπ του τομέα των ταχυτήτων έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Ληξούρι, στο πλαίσιο του μνημονίου που έχει υπογράψει η ομοσπονδία με την περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Οι αθλητές και αθλήτριες των συγκεκριμένων αγωνισμάτων είχαν την ευκαιρία για μια σειρά κοινών προπονήσεων μέσα από τις οποίες δεν πέτυχαν μόνο την προπονητική βελτίωση , αλλά κυρίως ανέπτυξαν τη συνεργασία και την ομαδικότητα.

Μεγάλο μέρος της προετοιμασίας επικεντρώθηκε στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ., αφού το συγκεκριμένο καμπ ήταν ένα από τα βασικά κομμάτια της προετοιμασίας για τους αγώνες του ανοιχτού.

Εξαρχής ο στόχος που θέσαμε για τα συγκεκριμένα καμπ δεν αποσκοπούσε μόνο στην προπονητική βελτίωση, αλλά στην ανάπτυξη της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Ιδιαίτερα στις ομάδες σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ., πρωταρχικό ρόλο θα παίξει η δουλειά που θα γίνει στα καμπ και στις προπονήσεις και οι κοινές εικόνες που θα αποκτήσουν τα μέλη της ομάδας“, είπε αρχικά η τομεάρχης ταχυτήτων Ιωάννα Σιώμου και συμπλήρωσε:

Η δουλειά που έγινε στο Αργοστόλι ήταν πολύ ουσιαστική. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε διαφορετικό περιβάλλον να δουλέψουν έχοντας πολύ καλές συνθήκες. Έχουμε μπροστά μας τους πρώτους αγώνες της σεζόν, για τους οποίους θα έχουν προτεραιότητα στην επιλογή τα μέλη της εθνικής ομάδας που συμμετείχαν σε όλα τα προπονητικά καμπ της εθνικής ομάδας. Η πρώτη παρουσία των εθνικών μας ομάδων θα γίνει στα Δρόμεια“.
Η επιτυχία του καμπ δε βασίστηκε μόνο στην προσπάθεια και τη δουλειά που κατέβαλαν οι μετέχοντες και οι προπονητές τους, αλλά στην έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας και του Δήμου. Ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κεφαλονίας και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός βρέθηκε κοντά στους αθλητές και στις αθλήτριες και μάλιστα στο περιθώριο των προπονήσεων τους είχε την ευκαιρία, μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Κεντέρη, να τους ξεναγήσει σε ενδιαφέροντα μέρη του νησιού. 

Κατεβάστε την εφαρμογή