Παιδιά Δημοτικού δίπλα στους πρωταθλητές μας στο Ληξούρι

Το σημερινό ηλιόλουστο πρωινό στο Δημοτικό στάδιο Ληξουρίου ήταν διαφορετικά από τα προηγούμενα.

Τα μέλη της εθνικής μας ομάδας που μετέχουν στο καμπ του τομέα ταχυτήτων είχαν την χαρά να έχουν ως θεατές τα παιδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.

Πρόσωπα γεμάτα χαρά και ενθουσιασμό γέμισαν το στάδιο άκουσαν με προσοχή όσα είχαν να τους πουν οι αθλητές και αθλήτριές της εθνικής ομάδας και απολαύσαν την προπόνηση τους. Οι …εκκολαπτόμενοι αθλητές και αθλήτριες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον στίβο και την επιθυμία τους να επιστρέψουν στο στάδιο για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε κάποιο από τα αγωνίσματα.

Οι αθλητές και αθλήτριες των ταχυτήτων βρίσκονται στο Ληξούρι για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας τους ενόψει των αγώνων του ανοιχτού. Μια προετοιμασία που πραγματοποιείται χάρη στη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, η οποία έμπρακτα στηρίζει τις δράσεις του ΣΕΓΑΣ. Στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι μόνο να επιδιώξει την αγωνιστική βελτίωση των αθλητών και αθλητριών της, αλλά μέσα από τα καμπ σε διάφορες πόλεις της χώρας να αφήσει το κοινωνικό της αποτύπωμα.

Να φέρει τα μικρά παιδιά στο στίβο και να τους ανοίξει το δρόμο στον αθλητισμό. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη αθλητικές δράσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντες των παιδιών και θα τους φέρουν κοντά σε αθλητικά πρότυπα.

Το καμπ του τομέα ταχυτήτων ξεκίνησε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (15/5).

Κατεβάστε την εφαρμογή