Ο Πανιώνιος γιόρτασε με τους “Πανιώνιους Αγώνες”. Αποτελέσματα

 

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος διοργάνωσε την Τετάρτη (4/5) τους αγώνες Πανιώνεια.

Οι άνθρωποι του συλλόγου αναβίωσαν τους Πανιώνιους Αγώνες και τίμησαν με τον τρόπο αυτό μια διοργάνωση που έγινε στη Σμύρνη πριν από 128 χρόνια στο στάδιο Μπουρνόβα. Η παρουσία αθλητών και αθλητριών στους αγώνες ήταν μεγάλη, ενώ δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις. Η Ελένη Πόλακ μετά τη συμμετοχή στους διασυλλογικούς αγώνες, πήρε μέρος στα Πανιώνια, όπου ξεπέρασε τα 4,25 μέτρα. Η αθλήτρια στη συνέχεια δοκίμασε, όμως, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,45 μέτρα. Καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Μαρία Βούκοβιτς, νικήτρια στο ύψος με 1,85 μέτρα. Η τέταρτη τον χειμώνα στο παγκόσμιο του Βελιγραδίου, στη συνέχεια απέτυχε στο 1,90 μέτρα. Στη σφαιροβολία νικητής αναδείχθηκε ο Αννίβας Οικονόμου με 17,45 μέτρα.

Στη διάρκεια των αγώνων τιμήθηκαν προσωπικότητες που διέγραψαν λαμπρή πορεία με τα χρώματα του Πανιωνίου. Ανάμεσα σε αυτούς ο Εθνικος ΓΣ και ο Πανελλήνιος ΓΣ, για τη συμμετοχή και στήριξη στους πρώτους αγώνες στο Καλλιμάρμαρο το 1923. Παράλληλα τιμήθηκαν τα αδελφά σωματεία του Πανιωνίου, ο Απόλλων Αθηνών και το Παλαιό Φάληρο. Στους αγώνες συμμετείχαν και αθλητές από τη Μυτιλήνη και τη Χίο, όπως και στους πρώτους αγώνες. 

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αλλά και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, καθώς και πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου εξέφρασαν τις ευχαριστήσεις στους στον ΣΕΓΑΣ και στον Δήμο Νέας Σμύρνης για τη συνεργασία τους στους φετινούς αγώνες.

Τα αποτελέσματα

 

 

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή