Ο ΣΕΓΑΣ παραλαμβάνει το πρώτο πακέτο υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία υλοποίησε άμεσα την απόφαση της να στηρίξει με υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Ομοσπονδία μας.

Οι συζητήσεις της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα με τον πρόεδρος της ΕΑ Ντόμπρι Κραμαρίνοφ, παρουσία του μέλους της ΕΑ Παναγιώτη Δημάκου, για το συγκεκριμένο θέμα έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο και την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες.

Στα μέσα Ιουνίου ο ΣΕΓΑΣ θα παραλάβει ένα στρώμα ύψους με τον εξοπλισμό του, καθώς και 85 εμπόδια. Μέχρι τέλος του έτους η ομοσπονδία θα ενισχυθεί με ένα νέο στρώμα επί κοντώ, με πήχη και στυλοβάτες, καθώς και 16 βατήρες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενισχύει με ανάλογο τρόπο οικεία Ομοσπονδία και με την απόφαση της αυτή δείχνει έμπρακτα τη στήριξη της στον ΣΕΓΑΣ και στον ελληνικό αθλητισμό.

Εξάλλου στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκυταλοδρομιών Κ23, λόγω σχολικών εξετάσεων. Ο αγώνας θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 27 Ιουνίου, μία ημέρα μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών.

Ο Ιάκωβος Πετσούλας θα είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών, αφού αναλαμβάνει τη θέση του Παναγιώτη Μελαχρινού, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω φόρτου εργασίας. Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποδέχθηκε ομόφωνα την πρόταση της προέδρου, Σοφίας Σακοράφα, για μια θέση, που βάσει καταστατικού μπορεί να λάβει μόνο αντιπρόεδρος.
“Ευχαριστώ τα μέλη της Επιτροπής για την συνεργασίας μας. Θεωρώ πως η επιτροπή κινήθηκε στις σωστές κατευθύνσεις, με ορθές αποφάσεις για το καλό της Ομοσπονδίας. Λόγω φόρτο εργασίας δεν μπορώ να συνεχίσω σε αυτή τη θέση. Καλή συνέχεια σε όλα τα μέλη”, είπε ο τρίτος αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέχρι πρότινος πρόεδρος της Επιτροπής, Παναγιώτης Μελαχρινός.

Κατεβάστε την εφαρμογή