Στην Τρίπολη η επόμενη προπονητική συγκέντρωση του τομέα των ρίψεων

 

Ένα ακόμη προπονητικό καμπ θα διοργανώσει η Ομοσπονδία αυτή τη φορά στην Τρίπολη στο πλαίσιο των αγώνων ρίψεων, “Φεστιβάλ Ρίψεων”.

Αθλητές και αθλήτριες θα βρεθούν στην πόλη από τις 13 έως τις 15 Μαΐου, προκειμένου να έχουν κοινές παραστάσεις, λίγο πριν την έναρξη των θερινών αγώνων.

Στη διάρκεια της προπονητικής συγκέντρωσης, οι περίπου 30 αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κοινές προπονήσεις και παράλληλα να συζητήσουν τον προγραμματισμό για τους αγώνες στόχους της χρονιάς. Στο καμπ θα πάρουν μέρος και δέκα Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες, στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας, που έχει η ομοσπονδία μας με την αντίστοιχη κυπριακή.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης, ενέκρινε ομόφωνα την κάλυψη των εξόδων που αφορούν στο καμπ που διοργανώνει ο τομέας ρίψεων.

Αυτό είναι το δεύτερο καμπ που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στην Πελοπόννησο, αφού πριν λίγες ημέρες έγινε με μεγάλη επιτυχία το καμπ αλμάτων στην Καλαμάτα και για το οποίο το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ είχε εγκρίνει ομόφωνα την κάλυψη ποσού για την διαμονή και διατροφή περίπου 30 αθλητών και αθλητριών απ’ όλη τη χώρα.

Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού της Ομοσπονδίας επενδύει στα προπονητικά καμπ, μέσα από τα οποία ευελπιστεί να πετύχει την βελτίωση των αθλητών όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Κατεβάστε την εφαρμογή