Διαδικτυακή συνάντηση του τομέα των ρίψεων για τον προγραμματισμό της σεζόν

Συνάντηση μέσω της πλατφόρμας zoom είχε το βράδυ της Τετάρτης (27/4), ο τομέας των ρίψεων.

Η μέχρι τώρα ανασκόπηση της χρονιάς, αλλά και ο προγραμματισμός αυτής που ακολουθεί ήταν το βασικό θέμα συζήτησης των τεχνικών με τον τομεάρχη ρίψεων Χρήστο Παπαδόπουλο.

Βασικός σκοπός των συναντήσεων είναι να γίνεται ενημέρωσε πάνω σε διαδικαστικά ζητήματα, καθώς και να εντοπίζονται τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα γκρουπ σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό ο Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να επισημάνει για μία ακόμη φορά διαδικασίες που αφορούν στους μεγάλους αγώνες της θερινές σεζόν και έχουν να κάνουν με τη διαδικασία πρόκρισης, αλλά και συμμετοχής. Μάλιστα υπενθύμισε για μια ακόμη φορά στους τεχνικούς πως η είσοδος στις ΗΠΑ, όπου θα γίνει το Παγκόσμιο επιτρέπεται μόνο στους εμβολιασμένους, γεγονός που θα πρέπει να γνωρίζουν έγκαιρα όλοι όσοι έχουν ως στόχο τη συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του 2022.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι στόχοι της νέας χρονιάς, αλλά και το ενδεχόμενο τριήμερης προετοιμασίας στην Τρίπολη, πριν από το Φεστιβάλ Ρίψεων.

Επίσης δόθηκε λύση στο πρόβλημα του έφηβου πρωταθλητή της δισκοβολίας Κώστα Μπουζάκη, ο οποίος από αρχές Ιουνίου δε θα έχει στη διάθεση του χώρο για προπόνηση. Όπως ενημέρωσε ο προπονητής του Γιώργος Μήλιος, ο χώρος που γυμνάζονται στα Χανιά θα κλείσει αρχές Ιουνίου κι έτσι ο αθλητής δεν θα έχει δυνατότητα να συνεχίσει την προετοιμασία του. Η λύση βρέθηκε άμεσα κι έτσι τόσο ο αθλητής όσο και ο προπονητής το διάστημα εκείνο θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου και θα φιλοξενηθούν από την Ομοσπονδία. Παρόντες στη συνάντηση ήταν τόσο ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου, όσο και ο πρόεδρος της ΕΣΑΣ, Κώστας Κεντέρης.

Κατεβάστε την εφαρμογή