Τα αγωνίσματα των συνθέτων στο επίκεντρο


Οι ανερχόμενοι αθλητές και αθλήτριες των συνθέτων αγωνισμάτων θα συγκεντρωθούν σήμερα και αύριο σε τρεις πόλεις της χώρας, στην πρώτη τους προπονητική συνάντηση στη σεζόν.

Την Τρίτη (26/4) και την Τετάρτη (27/4) θα πραγματοποιηθεί προπονητική συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου στην Πάτρα. Στο διήμερο ραντεβού θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ16 και Κ18.
Η προπονητική συγκέντρωση της Πάτρας, γίνεται με τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, του Συνδέσμου Προπονητών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου και του Δήμου Πατρέων και οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν στις πρόσφατα ανακαινισμένες δομές φιλοξενίας του Δήμου Πατρέων.

Την Τετάρτη (27/4) θα υπάρξουν ημερήσιες συναντήσεις των αθλητών και αθλητριών στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα και του Καυτανζογλείου στη Θεσσαλονίκη. Η υπεύθυνη των σύνθετων αγωνισμάτων Δέσποινα Πάκου θα βρεθεί σήμερα στην Πάτρα και αύριο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ στην ευθύνη της συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη θα έχει ο προπονητής Νίκος Στυλιανίδης.

Στη διάρκεια των συναντήσεων θα τεθούν οι βάσεις για μελλοντικές προετοιμασίες και συναντήσεις μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας. Δίπλα στους ανερχόμενους μικρούς αθλητές θα βρίσκονται και πρωταθλητές των συνθέτων.

Οι αθλητές και αθλήτριες Κ16 το Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχουν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων, που θα γίνει παράλληλα με το διασυλλογικό Ανδρών/Γυναικών.

Ο τομέας των συνθέτων έχει ήδη προγραμματίσει την πρώτη προαγωνιστκή συγκέντρωση Ανδρών/Γυναικών από 15 έως 20 Μαΐου στη Νάξο, η οποία θα συνδυαστεί με τη συμμετοχή στο μίτινγκ Πορτάραθλον (20-21/5). Το καμπ θα διεξαχθεί με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  Κυκλάδων, του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και της Περιφέρειας Κυκλάδων.

Κατεβάστε την εφαρμογή