Η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε στα 4,40 μ. στην Καλιφόρνια

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε έναν ακόμη αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες της θερινής περιόδου.

Η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ αγωνίστηκε στο USATF Golden Games στην Καλιφόρνια όπου κατέλαβε την όγδοη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,40 μέτρα. Η “χρυσή” ολυμπιονίκης του Ρίο δυσκολεύτηκε να βρει το ρυθμό της και ξεπέρασε με την τρίτη με τα 4,40 μ., ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 4,50 μ. και ολοκλήρωσε νωρίτερα από ότι θα ήθελε τον αγώνα της. Η Στεφανίδη διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και οι αγώνες του Απριλίου έχουν για εκείνη περισσότερο προπονητικό χαρακήρα. Η αθλήτρια επέλεξε φέτος να κάνει από νωρίς αγώνες, προκειμένου να βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό και ανακτήσει το χαμένο περσινό έδαφος. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ θα έχει την πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα Diamond League στο Μπέρμιγχαμ στις 21 Μαΐου. Η αθλήτρια έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,65 μ. σε αγώνες στο Όστιν στο Τέξας. Την πρώτη θέση στο επί κοντώ στη διοργάνωση του Γουόλνατ μοιράστηκαν η Ρέιτσελ Μπάξτερ και η Ολίβια Γκρούβερ με 4,50 μέτρα.

Δύο ακόμη αθλήτριες μας συμμετείχαν σε αγώνες στις ΗΠΑ και πραγματοποίησαν πολύ καλές παρουσίες. Πρόκειται για την Βασιλεία Σπύρου και την Έλλη Δεληγιάννη, που συνεχίζουν τη σεζόν με ενθαρρυντικές παρουσίες.
Η Βασιλείου μετείχε σε αγώνες στο Γκέινσβιλ στη Φλόριντα και έκανε 4.18.31 στα 1.500 μ. και κατέλαβε την τρίτη θέση βελτιώνοντας παράλληλα το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 4.19.95 από το 2021. Μία ημέρα αργότερα η αθλήτρια έτρεξε και 800 μ. όπου ξεπέρασε κι εκεί τοι ρεκόρ της, αφού τερμάτισε σε 2.07.46 βελτιώνοντας το 2.09.94.

Η Έλλη Δεληγιάννη κατέλαβε την έκτη θέση στα 800 μ. σε αγώνες που έγιναν στη διοργάνωση Mt. SAC Relays στην Καλιφόρνια σε 2.06.85. Η αθλήτρια έκανε τον δεύτερο αγώνα της στη θερινή σεζόν και έδειξε σταθερότητα σε επιδόσεις κάτω από τα 2.07.00.

Κατεβάστε την εφαρμογή