Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού δρόμου την Κυριακή (17/4) στη Δεσκάτη

 

Μεγάλη συμμετοχή θα έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου και οι παράλληλοι αγώνες, που θα γίνουν την Κυριακή (17/4) στη Δεσκάτη.

Ο αγώνας θα είναι απόστασης 20,2 χλμ. σε νέα διαδρομή από αυτή που αρχικά είχε ανακοινωθεί εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, που επικρατούν ακόμη στην περιοχή. Το επίπεδο του χιονιού στο βουνό παραμένει υψηλό κι έτσι δεν κατέστη δυνατό να καθαριστεί η διαδρομή από τον πάγο. H εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Δήμου Δεσκάτης, η οποία αναμένεται να κατακλυστεί από δημότες, που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη διοργάνωση ως θεατές.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τη συνεργασία και υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Δήμου Δεσκάτης. Παράλληλα με το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου σε δημόσια οδό και ορεινού δρόμου, με την επωνυμία «Κωνσταντινίδεια 2022», με τέσσερις προγραμματισμένους αγώνες, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή.

Οι συμμετοχές στο σύνολο των αποστάσεων αναμένεται να ξεπεράσουν τις 400.

Κατεβάστε την εφαρμογή