Την Κυριακή το 1ο Run Greece 2022 στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους εκατοντάδες δρομείς από όλη την Κρήτη, στον πρώτο αγώνα της σειράς αγώνων δρόμου πόλης Run Greece που έχει καθιερώσει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι μέχρι σήμερα εγγραφές ξεπέρασαν τις 1.800 ενώ ουσιαστικά έχουν ολοκληρωθεί οι  συμμετοχές στα 5 και 10 χλμ.

Εάν υπάρξουν ελεύθερες θέσεις ειδικότερα στον παιδικό αγώνα θα δοθούν  το Σάββατο 9 Απριλίου από 10.00 – 19.00 στο Παγκρήτιο στάδιο (θύρα 17-Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων). Την Κυριακή ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές.

 Οδηγίες για τους συμμετέχοντες – Παραλαβή εξοπλισμού

Όλοι οι δρομείς που έχουν κάνει εγγραφή πρέπει να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους από το Παγκρήτιο Στάδιο (Δυτική πλευρά – Θύρα 17 αίθουσα πολλαπλών χρήσεων) το Σάββατο 9 Απριλίου από 10.00 – 20.00 (οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται στο στάδιο πεζοί από το δυτικό ή ανατολικό φυλάκιο του σταδίου μέχρι και την θύρα 17).

Την Κυριακή 10 Απριλίου συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να προσέρχονται στο Παγκρήτιο στάδιο τουλάχιστον 1,5 ώρα πριν από την εκκίνηση τους αγωνίσματος τους, ενώ ο δυτικός χώρος του σταδίου θα είναι διαθέσιμος για στάθμευση των ΙΧ οχημάτων τους.

Η πρόσβαση στο ανατολικό χώρο στάθμευσης του σταδίου δεν θα επιτρέπεται.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα παρακαλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας και Δημοτικής Αστυνομίας για την πρόσβαση τους στους  χώρους του Παγκρητίου Σταδίου.  

Την Κυριακή 10 Απριλίου το Παραλιακό μέτωπο από το ύψος του Παγκρητίου σταδίου μέχρι τον Ι.Ν. του Αγίου Πέτρου και στο ύψος της οδού Χάνδακος, θα είναι κλειστό για την Κυκλοφορία από το 07.00 μέχρι τη λήξη των αγώνων περίπου ώρα 14.00

Η έξοδος όλων των δρομέων από το Παγκρήτιο στάδιο μετά τον τερματισμό θα πραγματοποιείται από τη θύρα 18.

Η προθέρμανση των δρομέων μπορεί να πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου ή στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Οι θεατές των αγώνων μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκκινήσεις των αγωνισμάτων στην οδό Σπύρου Μουστακλή και τους τερματισμούς από τις κερκίδες που είναι στο νότιο πέταλο του σταδίου «θύρες 15 και 16».

Ώρες εκκινήσεων: 

10.00:  Εκκίνηση 10χλμ.

11.30:  Εκκίνηση Παιδικού  Αγώνα

11.45:  Εκκίνηση  5 χλμ.

Το Run Greece, Ηρακλείου διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ – ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική  και τοπικούς  χορηγούς  τα Super Market  Χαλκιαδάκης, τις Μινωικές Γραμμές και τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης,

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα του Ηρακλείου στην επίσημη ιστοσελίδα Ε Δ Ω  

Κατεβάστε την εφαρμογή