Προετοιμασία στην Τρίπολη για την Αναγνωστοπούλου και επόμενος αγώνας το διασυλλογικό πρωτάθλημα

 

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου επέλεξε την Τρίπολη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων του ανοιχτού.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια της δισκοβολίας θα βρεθεί στην πόλη από τις 17 έως τις 27 Απριλίου, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για τους αγώνες της θερινής περιόδου. Η πρώτη της εμφάνιση στους αγώνες της Άνοιξης θα γίνει στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου θα συμμετάσχει τόσο στο βασικό της αγώνισμα τη δισκοβολία, όσο και στη σφαιροβολία, προκειμένου να ενισχύσει το σύλλογο της, τον ΓΣ Ηλιούπολης.

Η αθλήτρια στη συνέχεια αναμένεται να είναι παρούσα στο διεθνές μίτινγκ που θα γίνει στις 10 Μαΐου στη Λεμεσό. “Θα επιδιώξω να κάνω όσο το δυνατό περισσότερους αγώνες. Μετά το διασυλλογικό ευελπιστώ να αγωνιστώ στην Κύπρο κι έπειτα θα πάρω μέρος στο Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη. Αυτοί θα είναι οι πρώτοι μου αγώνες κι έπειτα θα μπουν στο πρόγραμμα και διοργανώσεις του Ιουνίου, ίσως και κάποιο μίτινγκ στο εξωτερικό”, είπε η Αναγνωστοπούλου.

Η αθλήτρια θα επιδιώξει να κάνει αρκετούς αγώνες στη θερινή σεζόν ώστε να κυνηγήσει μέσω του ράνκινγκ την πρόκριση της τόσο στο Παγκόσμιο του Όρεγκον, όσο και στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου. Θυμίζουμε πως τόσο για το Παγκόσμιο όσο και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υπολογίζονται στο σύστημα ράνκινγκ οι πέντε καλύτεροι αγώνες στους 12 μήνες που θα προηγηθούν από τη στιγμή που κλείσουν οι προκρίσεις για το μεγάλο γεγονός. Αυτό σημαίνει πως για το Παγκόσμιο του Όρεγκον η WA θα υπολογίσει τα αποτελέσματα των αγώνων, που θα προκύψουν από 28 Ιουνίου του 2021 έως τις 26 Ιουνίου του 2022.

Κατεβάστε την εφαρμογή