Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην: Ξεκίνησε η όμορφη γιορτή στη Γλυφάδα

 

Ήλιος, θάλασσα, μικρά παιδιά, κόσμος στο δρόμο και στο επίκεντρο μια διοργάνωση με έντονο ενδιαφέρον, που τράβηξε την προσοχή όσων βρέθηκαν στο κέντρο της Γλυφάδας.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην έγινε σήμερα στην όμορφη Γλυφάδα, σε ένα μέρος αντιπροσωπευτικό της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει η χώρα μας. Στην τελετή έναρξη παρέλασαν μικροί αθλητές από τον ΓΣ Γλυφάδας, με τις σημαίες από την Ρουμανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Σλοβενία στα χέρια τους και την παρουσία του κόσμου να δημιουργεί όμοφη ατμόσφαιρα. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, μίλησε για τη σημασία της διεξαγωγής μιας τέτοιας διοργάνωσης στη χώρα μας, αλλά και την ανάγκη ο κόσμος να αγκαλιάσει τις διοργανώσεις. Το παρών στην τελετή έναρξης έδωσε ο πρόεδρος της τουρκικής και βαλκανικής ομοσπονδίας στίβου Φατίχ Σεντιμάρ. Τους αθλητές και τις αθλήτριες από τις έξι χώρες των Βαλκανίων καλωσόρισε και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ενώ παρών στην εκκίνηση του αγώνα ήταν ο αντιδήμαρχος Περικλής Δροκοφίκης, αλλά και πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, όπως ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιατρουδάκης, ο ταμίας Γιάννης Λιούμπας, ο ειδικός γραμματέας και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Δημάκος και η β΄ειδική γραμματέας, Βούλα Παχατουρίδου.

Η πόλη της Γλυφάδας αγκάλιασε εξαρχής τη διοργάνωση, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στην ομοσπονδία να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για τη διοργάνωση εξαιρετικών αγώνων. Οι αθλητές ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους στο παραλιακό κομμάτι της πόλης, που ήταν γεμάτο από ζωή σε κάθε σημείο της διαδρομής. Οι εκδηλωτικοί θεατές στην άκρη του δρόμου έδωσαν επιπλέον κίνητρο στους μετέχοντες και στις μετέχουσες να κυνηγήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. 

Αποτελέσματα/Livestreaming

Ο χαιρετισμός της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα στην τελετή έναρξης

https://www.instagram.com/p/Cb47HrhgQm0/

Κατεβάστε την εφαρμογή