Η Στεφανίδη συνέχισε τη σεζόν με άλμα στα 4,50 μέτρα

Η Κατερίνα Στεφανίδη εκμεταλλεύεται την αγωνιστική δράση στις ΗΠΑ, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της για τους αγώνες της θερινής περιόδου.

Η έμπειρη αθλήτρια λίγες ημέρες από το ντεμπούτο της στα 4,65 μ. συμμετείχε στους αγώνες του Πανεπιστημίου Μπέιλορ στο Γουάκο του Τέξας, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ με 4,50 μέτρα.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεπέρασε με την τρίτη τα 4,35 μ., ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα, άφησε τα 4,45 μ. για να περάσει με την πρώτη τα 4,50 μέτρα.

Η «χρυσή» ολυμπιονίκης του 2016 στη συνέχεια άφησε τα 4,55 μ. κι έπειτα έκανε τρία άκυρα στα 4,60 μέτρα. Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 16 Απριλίου στην Καλιφόρνια. Η Τζεν Σουρ κατέλαβε την δεύτερη θέση με 4,50 μ., ενώ τέταρτη στον σημερινό αγώνα ήταν η Αριάδνη Αδαμοπούλου με 4,15 μ. κι έπειτα χαμένες προσπάθειες στα 4,25 μέτρα.

Η Στεφανίδη μετά τον πρώτο της αγώνα στο Όστιν επέλεξε να παραμείνει στο Τέξας, προκειμένου να κάνει κοινές προπονήσεις με την Τζεν Σουρ με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις. Στο πλαίσιο αυτό πρόσθεσε στο πρόγραμμα της και τον σημερινό αγώνα, ο οποίος δεν ήταν στο αρχικό της πρόγραμμα

Κατεβάστε την εφαρμογή