Στην τελική ευθεία για το Kallithea Run

Η συνέντευξη Τύπου για τον 10ο επετειακό αγώνα Kallithea Run 2022 έγινε την Τρίτη (29/3) στο Δημαρχείο της πόλης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Δήμητρα Νάνου, ο Προέδρος του Αθλητικού Οργανισμού Καλλιθέας, Μανώλης Κωστάκης, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο τρίαθλο, Ντενίζ Δημάκη και ο Προέδρος του Φιλαθλητικου Συλλόγου Καλλιθέας, Παναγιώτης Δημάκος.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου και η συμμετοχή αναμένεται και φέτος πολύ μεγάλη. «Αφού πρώτα ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, για τη στήριξη, που μας δίνει, την Αντιπεριφερειάρχη κα Δήμητρα Νάνου, την εντεταλμένη σύμβουλο της Περιφέρειας Αττικής για θέματα αθλητισμού, Μαργαρίτα Βάρσου, τον Δήμαρχο Καλλιθέας και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού και τον ΣΕΓΑΣ, θα ήθελα να πω ότι όλοι εμείς εδώ είμαστε μια δυνατή ομάδα, που συνεργαζόμαστε στενά για τον αγώνα και περιμένουμε να υποδεχτούμε στο 10ο Kallithea Run τους δρομείς και οι οποίοι αναμένουμε να είναι χιλιάδες και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως!

Ο αγώνας είναι ο δέκατος σε σειρά και ελπίζουμε να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα γιατί είναι ένας πολύ δυνατός αγώνας αφού είναι μέσα στους καλύτερους αγώνες στην Αττική αλλά και σε όλη τη χώρα, προσφέροντας κάθε φορά πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους δρομείς”, είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Δημάκος. Οι εγγραφές του αγώνα θα είναι ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου.
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει απόσταση 5χλμ. και 10χλμ.

Κατεβάστε την εφαρμογή