Στο Σιάτλ η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο ανοιχτού

Η πόλη του Σιατλ θα αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό της εθνικής μας ομάδας, πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον (15-24/7).

Η εθνική μας ομάδα από τις 3 έως τις 12 Ιουλίου θα προετοιμαστεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Husky Track και θα μείνει στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Στο διάστημα της παραμονής της στην μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας της Ουάσινγκτον, θα έχει όλα όσα χρειάζεται προκειμένου να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για το Παγκόσμιο του Όρεγκον.

Η ομάδα θα ταξιδέψει στις 12 Ιουλίου από το Σιατλ για το Όρεγκον, όπου στις 15 του μηνός θα ξεκινήσει το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Η Ομοσπονδία κινήθηκε στα πρότυπα του 2021, δηλαδή εξασφάλισε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την προετοιμασία της ομάδας και την προσαρμογή της σε μια άλλη ήπειρο. Στο Πανεπιστήμιο θα κάνουν την προετοιμασία τους και άλλες χώρες, ανάμεσα σε αυτές η Αυστραλία και η Πολωνία.

Oι λεπτομέρειες του ταξιδιού και της προετοιμασίας στο Σιάτλ θα συζητηθούν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού.

Κατεβάστε την εφαρμογή