Η προμήθεια από τις χορηγίες θα επιστρέψει σε αθλητές και σωματεία

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στη διάρκεια της αρχικής της ομιλίας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, προχώρησε σε μια σημαντική αναγγελία σε σχέση με την ενίσχυση των σωματείων και των αθλητών.

Αναγγελία που προήρθε από το χορηγικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, το οποίο ενισχύεται διαρκώς με σημαντικές συνεργασίες. «Η μείωση εδώ και χρόνια της κρατικής επιχορήγησης οδήγησε την ομοσπονδία στην αναζήτηση νέων πόρων. Στόχος ήταν να καλυφθούν οι ανάγκες της ομοσπονδίας όπως η στήριξη αθλητών, προπονητών και δράσεων που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Αυτή τη στιγμή ο ΣΕΓΑΣ διαθέτει το πληρέστερο χορηγικό πρόγραμμα που είχε ποτέ. Πρόκειται για έργο του α΄ αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Κεντέρη και του γενικού διευθυντή της Ομοσπονδίας, Σωτήρη Κυρανάκου, που το ανέλαβαν από την αρχή και το συνεχίζουν με επιτυχία. Ο ΣΕΓΑΣ πέτυχε να διατηρήσει τις υπάρχουσες χορηγίες με καλύτερους όρους και πρόσθεσε άλλους οχτώ. Περίπου 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο μπαίνουν στα ταμεία του ΣΕΓΑΣ από τους χορηγούς. Περίπου 1,1, εκ είναι η αξία των χορηγιών σε αξία προϊόντων. Επίσης υπάρχουν 850 χιλιάδες από Περιφέρειες και Δήμους με τους οποίους έχουμε συνάψει συνεργασίες.
Η αναλυτική παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος θα γίνει πριν το Πάσχα. Θέλω να ευχαριστήσω εκείνα τα μέλη του συμβουλίου που αγκάλιασαν το χορηγικό πρόγραμμα, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τα μέλη εκείνα που είτε απείχαν από τη διαδικασία είτε καταψήφισαν», είπε η πρόεδρος και προχώρησε στη σημαντική αναγγελία: «Αφού ολοκληρωθεί και παρουσιαστεί το χορηγικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, θα κοστολογηθεί και το ποσό που προκύψει και θα αφορούσε στην προμήθεια του εξωτερικού συνεργάτη – που πλέον δεν υπάρχει – , θα δεσμευθεί ώστε να πάει στην κάλυψη υλικών αναγκών, καθώς και στην ενίσχυση των αθλητών». Με τον τρόπο αυτό η Ομοσπονδία θα επιστρέψει πίσω σε αθλητές και σωματεία χρήματα που παλαιότερα δεν έμεναν στα ταμεία της Ομοσπονδίας.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή