Η οικογένεια του στίβου τίμησε τη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή

 

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, παλιοί και νέοι αθλητές, προπονητές είχαν σήμερα την ευκαιρία να τιμήσουν τη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή στο μνημόσυνο, που οργάνωσε η οικογένεια του με τη συμπλήρωση του ενός έτους από την απώλεια του.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν λόγια αγάπης και σεβασμού για έναν άνθρωπο που με το έργο του άφησε σπουδαία παρακαταθήκη στον ελληνικό στίβο. 

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν για τον Βασίλη Σεβαστή ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Καζώνης – Κάλυμνος 2000, Γιώργος Ρούσσος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου, ο πρώην εθνικός προπονητής Κ18 και στενός του συνεργάτης Αποστόλης Αποστολόπουλος. Με λόγια αγάπης μίλησαν για τον Βασίλη Σεβαστή ο παλιός του συνεργάτης Μιχαλης Ξεκαλάκης, ο προσωπικός του φίλος και συνεργάτης του Μιχάλης Παυλούς, ο πρώην διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Περικλής Μπάκας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Πομάσκι και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Χαιρετισμό απέστειλε και ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και συνεργάτης του, Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος απουσίαζε από την Αθήνα.

Οι ομιλίες για τον Βασίλη Σεβαστή, ολοκληρώθηκαν με τα λόγια της κόρης του, Δέσποινας Σεβαστή, η οποία αφού ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο, μίλησε για την αγάπη του πατέρα της για τον αθλητισμό.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή βίντεο με στιγμές από τη ζωή του Σεβαστή, από τα χρόνια που έκανε τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό, μέχρι τις ημέρες που βρισκόταν στην ηγεσία της ομοσπονδίας.

Η οικογένεια του Βασίλη Σεβαστή είχε την ευκαιρία να διοργανώσει σήμερα μια όμορφη εκδήλωση στη μνήμη του και να δώσει την ευκαιρία στα μέλη της οικογένειας του στίβου να τον τιμήσουν, δεδομένο του ότι λόγω της πανδημίας η κηδεία είχε γίνει σε στενό κύκλο.

Κατεβάστε την εφαρμογή