Ντεμπούτο στα 4,65 μ. για την Στεφανίδη στο Τέξας (vid)

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε σήμερα τους αγώνες της στη θερινή σεζόν και όπως και το 2021 επέλεξε να το κάνει αρκετά νωρίς σε σχέση με τους αγώνες στόχους του καλοκαιριού.

Η έμπειρη αθλήτρια κατέλαβε την τρίτη θέση στο επί κοντώ στη διοργάνωση Texas Relays με καλύτερο άλμα στα 4,65 μέτρα. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ πέρασε με την πρώτη τα 4,45 μ., με την δεύτερη τα 4,55 μ., με την πρώτη τα 4,65 μ., ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,70 μέτρα.

Η τέταρτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα κάνει έναν πρώτο κύκλο αγώνων που αποτελούν βασικό κομμάτι της προετοιμασίας της για τις διοργανώσεις του Μαΐου.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Μπρίτζετ Γουίλιαμς με 4,70 μ. και δεύτερη η Έμιλι Γκροβ με το ίδιο ύψος. Η Τζεν Σουν συμμετείχε στον σημερινό αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 4,55 μ., που επέλεξε να μπει στον αγώνα.

Η Στεφανίδη πάντως έκανε σήμερα και ένα άτυπο ρεκόρ, αφού για πρώτη φορά ξεπέρασε τα 4,65 μ. με τη φόρα της στους 14 διασκελισμούς. Η “χρυσή” ολυμπιονίκης του 2016 έχει ως στόχο της σεζόν το Παγκόσμιο του Όρεγκον και το Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

https://www.instagram.com/p/CblFkDrssvN/

Κατεβάστε την εφαρμογή