“Εφυγε” ο Ιάκωβος Νικολής

Ο Ιάκωβος Νικολής “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του Στίβου της οποίας ήταν εκλεκτό μέλος και την υπηρέτησε με πάθος, ήθος και αγωνιστικότητα για πάρα πολλά χρόνια.

Ο εκλιπών είχε εκλεγεί 2 φορές μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ στις εκλογές του 2000 και του 2004, υπήρξε ΓΓ της (τότε) ΤΕ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΜΕΑΣ Τρίτων ενώ ήταν από τα Ιδρυτικά Μέλη και Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού Μουσείου Αθλητισμού Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 

Η πρόεδρος Σοφία Σακοράφα και το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αποχαιρετά τον Ιάκωβο Νικολή με την παρακάτω ανακοίνωσή:     

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το υπαλληλικό και τεχνικό προσωπικό εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιάκωβου Νικολή  που έφυγε από κοντά μας.

Ο Ιάκωβος Νικολής ήταν από τους λίγους εργάτες του αθλητισμού που πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του για πολλά χρόνια.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, Γενικός Γραμματέας της τότε Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,  πρόεδρος του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ  και υπήρξε από τα Ιδρυτικά Μέλη και Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού Μουσείου Αθλητισμού Θεσσαλονίκης.

Αντί στεφάνου τα χρήματα θα δοθούν στο Παιδικό Χωριό του Φιλύρου στη μνήμη του.

Καλό ταξίδι Ιάκωβε.

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κατεβάστε την εφαρμογή