Η Κατερίνα Στεφανίδη κάνει ντεμπούτο στη θερινή σεζόν στη διοργάνωση Texas Relays

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης) ξεκινάει τις εμφανίσεις της στη θερινή σεζόν στους αγώνες Texas Relays, το Σάββατο (26/3).

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ έκανε τον τελευταίο της αγώνα τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ νωρίτερα κατέλαβε την τέταρτη θέση  στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Η αθλήτρια το διάστημα που ακολούθησε είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει έπειτα την προετοιμασία της για τις διοργανώσεις του 2022.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ θέλει να αποκτήσει από νωρίς την επαφή με τους αγώνες, που θα έχουν για εκείνη προπονητικό χαρακτήρα. Η θερινή σεζόν έχει πολλές απαιτήσεις καθώς περιλαμβάνει δύο μεγάλα γεγονότα, το Παγκόσμιο του Όρεγκον και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, διοργανώσεις στις οποίες η Στεφανίδη θέλει να διεκδικήσει τη διάκριση. Το ντεμπούτο της στη σεζόν θα κάνει στην ίδια διοργάνωση και η Τζεν Σουρ, που ευελπιστεί φέτος να είναι παρούσα στο Παγκόσμιο που θα γίνει στη χώρα της.

Η Στεφανίδη ήταν τρίτη στο προηγούμενο Παγκόσμιο το 2019 στη Ντόχα, ενώ είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ στη διοργάνωση του 2018 στο Βερολίνο, που είναι η τελευταία που έχει γίνει.

Κατεβάστε την εφαρμογή