Το 8ο Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου στη Δεσκάτη. Προκήρυξη

Το 8ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου ανδρών και γυναικών διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 17 Απριλίου στη Δεσκάτη Γεβενών με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Δήμου Δεσκάτης.

Οι αποστάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι για τους άνδρες και τις γυναίκες 16,7χλμ.

Η εκκίννηση θα δοθεί στις 10:00 και για τις δύο ηλικιακές κατηγορίες, με αφετηρία που βρίσκεται στο περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μπουνάσιας στα Καμβούνια όρη και ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Δήμου Δεσκάτης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. αποκλειστικά και μόνο με email το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 και ώρα 14.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής. Σημείωση: σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κ. Προβατά Άγγελο στο τηλέφωνο 211.187.7737

Τεχνικά χαρακτηριστικά για την διαδρομή.

Συνολικό μήκος : 16.7 χλμ.
Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση): 740μ.
Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση): 840μ.
Μέγιστο υψόμετρο: 1500 μ
Σταθμοί τροφοδοσίας: 4
Ποιότητα διαδρομής: Μονοπάτι 9.3 χλμ. (55%) , χωματόδρομοι 5.3 χλμ. (32%) , Άσφαλτος 2.0 χλμ. (13%)
Ημερομηνία και ώρα εκκίνησης: Κυριακή 17-4-2022: 10.00 π.μ.
Εκκίνηση: Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μπουνάσιας
Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Δήμου Δεσκάτης

Προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού covid-19 στη διοργάνωση, για τις αθλήτριες και τους αθλητές που πρόκειται να συμμετάσχουν, καθορίζεται υποχρεωτική η προσκόμιση των παρακάτω πιστοποιητικών :
•Δελτίο αθλητή ΣΕΓΑΣ
•Κάρτα υγείας αθλητή
•PCR εντός 72 ωρών ή Rapid Test* εντός 48 ωρών, με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 90 ημέρες μετά τη νόσηση με εξαίρεση τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από 13/06/2021 έως και 31/10/2021 τα οποία παραμένουν σε ισχύ με το παλαιότερο καθεστώς διάρκειας 180 ημερών).

  • Στους παρακάτω συνδέσμους μπορέιτε να δείτε όλες οι λεπτομέρειες για τον αγώνα που αναφέρονται στην προκήρυξη καθώςτους κανονισμούς και τα έντυπα συμμετοχής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

ΟΡΟΙ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 

ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

«KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2022 – RUN DESKATI»  στη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή.

Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου διεξάγεται και ο αγώνας Ορεινού Δρόμου «KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2022 – RUN DESKATI» για φιλάθλους και ανεξάρτητους αθλητές ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή.

Για τη συμμετοχή στον αγώνα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://dimos-deskatis.gr όλες οι σχετικές πληροφορίες που αναφέρονται στις προϋποθέσεις συμμετοχής.
Η προκήρυξη και τα σχετικά έντυπα συμμετοχής δημοσιέυονται Ε Δ Ω 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή