Βελιγράδι 2022: Το πάλεψε ο Κώστας Δουβαλίδης (vid)

 

Στον 6ο διάδρομο της δεύτερης προκριματικής σειράς τον 60 μ. εμπ. αγωνίστηκε ο Κώστας Δουβαλίδης στην τρίτη και τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι.

Ο Δραμινός πρωταθλητής έτρεξε τα 60μ με εμπόδια σε 7.77 για να κάνει φετινό ρεκόρ και να βρεθεί 6ος στη σειρά του. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των εμποδίων ήρθε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έχοντας περάσει δύσκολη σεζόν καθώς δεν είχε εγκαταστάσεις για προπονήσεις ενώ στον κλειστό είχε δώσει τρεις δύο αγώνες. Αυτό που κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει όμως για τον Δουβαλίδη είναι πως ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν μαχητής.

Μετά την ολοκλήρωση των έξι προκριματικών σειρών, με γρηγορότερο τον Αμερικανό κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ Γκραντ Χόλογουεϊ (7.40), ο Δουβαλίδης κατετάγη 31ος. Ο ημιτελικός έκλεισε στα 7.74.

Δείτε τη ροή των αγώνων στα social της Ομοσπονδίας δείτε αποτελέσματα, ειδήσεις στο site του ΣΕΓΑΣ.
Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3

Δείτε το πρόγραμμα, πληροφορίες, αφιερώματα και άλλες χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση

Ο αθλητής του Μμάμπη Σδρόλα μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στη σημερινή του εμφάνιση, στο πως έχει καταφέρει να βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στην επιθυμία του να παρατείνει την καριέρα του έως το 2024.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.instagram.com/p/CbUieSsvKg9/

Κατεβάστε την εφαρμογή