Βελιγράδι 2022:Η υποδοχή της ομάδας στον Μίλτο Τεντόγλου (vid)

Ο Γιώργος Πομάσκι μαέστρος από την εξέδρα του Stark Arena την ώρα του τελικού του μήκους, μαέστρος και στο πάρτι που οργανώθηκε μετά την μεγάλη επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου στο ξενοδοχείο της ελληνικής ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός απαλλαγμένος από την πίεση του αγώνα και εμφανώς ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα γιόρτασε μαζί με τα μέλη της ελληνικής ομάδας και την οικογένεια του αθλητή στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου διαμένει η ελληνική αποστολή. Τα μέλη της ομάδας περίμεναν υπομονετικά τον Τεντόγλου να επιστρέψει από το στάδιο στο ξενοδοχείο, όπου καθυστέρησε στο ντόπινγκ κοντρόλ, όχι μόνο για να τον συγχαρούν για το χρυσό μετάλλιο, αλλά για να του ευχηθούν για τα γενέθλια του.

Ο αθλητής με την είσοδο του στο ξενοδοχείο δέχθηκε έντονο χειροκρότημα, άκουσε το happy birthday κι έσβησε ένα κεράκι για τα 24ά γενέθλια του.

Ο Τεντόγλου αφού ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην υποδοχή τους ζήτησε συγνώμη για την αναμονή, αφού γύρισε με τα πόδια από το στάδιο, καθώς είχε χάσει το λεωφορείο της επιστροφής από το στάδιο στο ξενοδοχείο.

https://www.instagram.com/p/CbQyxOvsQUf/

Κατεβάστε την εφαρμογή