«Το ΟΑΚΑ αλλάζει»

Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ, αποτελούμενη από το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρο της Επιτροπής Υποδομών και Αθλητικού Εξοπλισμού κ. Μαντά Πέτρο, το Γενικό Διευθυντή του ΣΕΓΑΣ κ. Κυρανάκο Σωτήρη και τον Διευθυντή Αγώνων κ. Γκόγκα Ανδρέα, επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ και είχε εποικοδομητική συζήτηση με τον Γενικό Συντονιστή κ. Χαλιορή Κωνσταντίνο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη χρήση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ (παλιά & μελλοντική) από τον ΣΕΓΑΣ καθώς και την μετατροπή του ΟΑΚΑ σε ένα σύγχρονο-πρότυπο αθλητικό κέντρο το οποίο δεν θα εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες όλων των αθλημάτων που φιλοξενεί αλλά και την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, κάτι που απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα.

Ο κ. Χαλιορής ενημέρωσε αναλυτικά για τον προγραμματισμό των εργασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ και δείχνει ότι στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας επιτέλους πραγματοποιούνται εργασίες που θα έπρεπε να είχαν γίνει αρκετά χρόνια πριν.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε συμφωνώντας ότι θα πραγματοποιηθούν και άλλες παρόμοιες συναντήσεις καθώς και κοινές δράσεις που σκοπό θα έχουν την ενημέρωση των  αθλητών και των ομάδων που χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ καθώς και την υποβολή προτάσεων για βελτιώσεις που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν, προκειμένου η εγκατάσταση να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο, εφάμιλλο των καλύτερων κέντρων του εξωτερικού.     

Κατεβάστε την εφαρμογή