Η ΙΝΑ TV νέος χορηγός της Ομοσπονδίας

 

Έναν ακόμη ισχυρό σύμμαχο θα έχει πλέον η Ομοσπονδία, που προχώρησε σε χορηγική συνεργασία με την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών και μεταδόσεων INA TV. A.E..

Με κοινό στόχο την περαιτέρω ανάδειξη, ανάπτυξη και προβολή του στίβου η INA TV θα προσφέρει τεχνογνωσία, εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό επαγγελματιών τεχνικών προκειμένου να καλύπτονται και να προβάλλονται διοργανώσεις και εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας, οι ίδιοι οι αθλητές και οι προσπάθειες τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρεία INA TV θα αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη (livestreaming μετάδοση) όλων των Πρωταθλημάτων που δεν υπάρχει κάλυψη από την ΕΡΤ, των αγώνων Run Greece, καθώς και άλλων δράσεων της Ομοσπονδίας.

Η ΙΝΑ TV διατηρεί έδρες σε Ελλάδα, Κύπρο, Βέλγιο και Αγγλία, ενώ τα τελευταία 30 χρόνια ο στόλος των οχημάτων της εταιρίας (OB Van, Production, SNG) μαζί με ομάδα από εξειδικευμένο προσωπικό επαγγελματιών τεχνικών καλύπτει εκδηλώσεις πολλαπλών καμερών, μέσω δορυφόρων και streaming, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών γεγονότων, ειδήσεων, επιχειρηματικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, κ.α. . Από το 2004 καλύπτει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως Mundial και Euro στο ποδόσφαιρο και Mundobasket και Eurobasket, σε όλο τον κόσμο για μεγάλα κανάλια του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Εκτός από αθλητικές διοργανώσεις σημαντική επίσης είναι η παρουσία της εταιρείας και του ιδιοκτήτη της, Γιάννη Κολιγλιάτη, στις μεγαλύτερες πολεμικές συρράξεις σε Βαλκάνια, Μέση Ανατολή και Ουκρανία από το 1994 έως και σήμερα, ενώ το 1996 έχει βραβευτεί από το ίδρυμα Αθανασίου Μπότση για την τηλεοπτική κάλυψη σε παγκόσμια αποκλειστικότητα της δολοφονίας του Κύπριου διαδηλωτή Σολομού Σολομού.

Η έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την INA TV επικυρώθηκε ομόφωνα στη διάρκεια του συμβουλίου της Ομοσπονδίας το βράδυ της Δευτέρας.

Κατεβάστε την εφαρμογή