Προγραμματισμός τριετίας για τις ομάδες σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ.

Τα μέλη των ομάδων σκυταλοδρομίας Ανδρών και Γυναικών βρίσκονται από σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο καμπ της χρονιάς.

Βασική επιδίωξη της σημερινής – πρώτης – συνάντησης των μελών των ομάδων ήταν να μπουν οι στόχοι της επόμενης τριετίας. Η δουλειά που θα ξεκινήσει τη φετινή σεζόν θα έχει ως κορύφωση τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Οι αθλητές και αθλήτριες άκουσαν τους προπονητές τους να τους αναλύουν τον προγραμματισμό που θα γίνει, καθώς και τη σημασία να νιώσουν πως μέσα από τη συνεργασία, τη σκληρή δουλειά και τη θέληση θα καταφέρουν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι στόχοι των ομάδων δεν θα αφορούν μόνο τις διοργανώσεις των Ανδρών/Γυναικών, αφού στο πρόγραμμα του 2023 υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο οποίο θα πέσει ιδιαίτερο βάρος τόσο στους Άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Οι προπονητές Περικλής Χατζηαναστασιάδης και Χρήστος Κατσίκας μίλησαν στην ομάδα των Ανδρών, ενώ ο Κώστας Ηλίας σε εκείνη των γυναικών. Ο δεύτερος προπονητής γυναικών, Κώστας Βογιατζάκης, απουσιάζει για προετοιμασία στο εξωτερικό και δε συμμετέχει στο καμπ.

Στην πρώτη συνάντηση των ομάδων έδωσε το παρών ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά για την προσπάθεια που γίνεται να ενισχυθούν σε βάθος χρόνου οι Ομάδες σκυταλοδρομίας. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η συντονίστρια ταχυτήτων Ιωάννα Σιώμου. 

Κατεβάστε την εφαρμογή