Όμορφες στιγμές από την εκδήλωση ανακοίνωσης επέκτασης της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ

Ο Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, παρέλαβε από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, τον αριθμό συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Αθήνας και δεν θα μπορούσε να μην είναι το Νο1

Ο ΟΠΑΠ και ο ΣΕΓΑΣ θα συνεχίσουν μαζί και για τα επόμενα δύο χρόνια, επεκτείνοντας και παράλληλα διευρύνοντας την πολύχρονη συνεργασία τους.

Ο ΟΠΑΠ θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό του ΣΕΓΑΣ με ένα πληρέστερο πρόγραμμα που θα καλύψει ανάγκες σε όλο το φάσμα των δράσεων της ομοσπονδίας. Αθλητές και αθλήτριες που βρέθηκαν στην εκδήλωση επέκτασης της χορηγίας μίλησαν για τη σημασία της συνεργασίας και τον καθοριστικό ρόλο που θα παίξει στην μετέπειτα πορεία τους.

 


“Η ανανέωση ήρθε και είναι υπαρκτή. Το δίδυμο που βλέπετε στο πάνελ είναι εδώ και συνεχίζει δυναμικά. Πρέπει να γίνουμε πρώτοι παντού και για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε το μεγάλο βήμα. Ο Κεντέρης και η Σακοράφα μας πήραν από το χέρι και μας πηγαίνουν στην επόμενη ημέρα του ελληνικού στίβου. Και με εσάς, τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ στο πλευρό μας νιώθουμε ακόμη πιο σίγουροι. Μας προσφέρετε ασφάλεια, που χωρίς εσάς δεν θα την νιώθαμε”, το μήνυμα του Γιώργου Πομάσκι.

 

 

“Οι αθλήτριες έχουν περάσει πολλά, όμως, μπορούν όλα να τα ξεπερνούν και όλα να τα καταφέρουν. Οι γυναίκες μπορούν να αλλάξουν τον αθλητισμό προς το καλύτερο”, είπε η Μαρία Μπελιμπασάκη στη διάρκεια της εκδήλωσης.

“Η Ομοσπονδία μας έχει ανοιχτό το δρόμο να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε το στόχο μας. Η δική σας συμβολή μας δίνει επιπλέον κίνητρο”, είπε ο Κώστας Γκελαούζος.

 

“Έχω τη χαρά να είμαι στην οικογένεια του ΟΠΑΠ και έχω τη δυνατότητα να κάνω όνειρα και να συνεχίζω να κυνηγάω τους στόχους μου. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ γιατί δίνει και στην Ομοσπονδία μας την δυνατότητα να υλοποιήσει όλους της στόχους της”, ήταν τα λόγια της άλτριας του ύψους Παναγιώτας Δόση.

Μανώλης Σταυρουλάκης, Public & Media Relations Director ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, Κώστας Κεντέρης, Α΄ Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ, Θανάσης Μπασδέκης, Επικεφαλής χορηγιών ΟΠΑΠ

Κατεβάστε την εφαρμογή