Ένα σφίξιμο κράτησε έξω τον Καραλή, παγκόσμιο ρεκόρ ο Ντουπλάντις

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν σήμερα στη Stark Arena για να πάρει μέρος στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, ωστόσο επέλεξε να μην αγωνιστεί  καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο.

Ο αθλητής δεν θέλησε να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό κι έτσι επέλεξε να αφήσει τον αγώνα και να συνεχίσει απευθείας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Ο αθλητής του Παναγιώτη Συμεωνίδη αύριο θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και θα ακολουθήσει τις οδηγίες του γιατρού.

Ο Μόντο Ντουπλάντις ήταν για μία ακόμη φορά εντυπωσιακός, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τα 6,19 μ. στο επί κοντώ και να πετύχει το παγκόσμιο ρεκόρ, που κυνήγησε αρκετές φορές στη σεζόν. Ο αθλητής παρότι ήταν στην ουσία μόνος του στον αγώνα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να πραγματοποιήσει επιβλητική παρουσία και να επιβεβαιώσει ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 6,18 μ. και ανήκε στον ίδιο από το 2020. Ο αθλητής με το τέλος του αγώνα δήλωσε πως το συγκεκριμένο ύψος τον …ταλαιπώρησε περισσότερο από κάθε άλλο, αφού χρειάστηκε να δοκιμάσει σε αυτό περίπου 50 φορές πριν το καταρρίψει.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έτρεξε στον προκριματικό των 60 μ. σε 7.34, ωστόσο λίγο αργότερα ακυρώθηκε στον τελικό του αγωνίσματα. Η σπρίντερ του Κώστα Βογιατζάκη έχασε την ευκαιρία για μια γρήγορη κούρσα, λίγες ημέρες πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στον προκριματικό των 60 μ. έτρεξε η  Αλάνα Μπερν, όπου ήταν πέμπτη στη σειρά της με 7.56.

Κατεβάστε την εφαρμογή