Νίκη για την Μαγκούλια με νέο ατομικό ρεκόρ

Η Μαρία Μαγκούλια (Εν. Καζώνης- Κάλυμνος 2000) για δεύτερη φορά στη σεζόν βελτιώνει το ατομικό της ρεκόρ και επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική της κατάσταση.

Η αθλήτρια του Γιάννη Μπαρλή αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια στον κλειστό στίβο με βολή στα 15,83 μ., που βελτιώνει το 15,74 μ. που σημείωσε στην ημερίδα στις 13 του μηνός. Η νεαρή ξεκίνησε τον αγώνα της με το 15,83 μ. και συνέχισε με 15,36 μ., 14,18 μ., 14,72 μ., 14,89 μ. και ήταν άκυρη στην τελευταία της βολή. Η περσινή νικήτρια Σοφία Καϊσίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) έστειλε τη σφαίρα στα 14,92 μ. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ η 
Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) κατέκτησε το χάλκινο με 14,42 μέτρα. 

Είμαι χαρούμενη για τη νίκη μου και φυσικά για το νέο ατομικό ρεκόρ. Στόχος μου είναι να σταθεροποιηθώ το καλοκαίρι στα 16,00 μέτρα“, είπε η αθλήτρια που ανέβηκε στην ένατη θέση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο.

Στο έπταθλο των Ανδρών ο ΆγγελοςΤζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) διατήρησε τον τίτλο που κατέκτησε την περσινή σεζόν συγκεντρώνοντας 5.348 βαθμούς. Ο αθλητής, που γυμνάζεται με τον πατέρα του Ευθύμη Ανδρέογλου πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ το οποίο είναι 5.366 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 4.944 και το χάλκινο ο Κώστας Λογδανίδης (ΓΕ Νάουσας) με 4.943 βαθμούς.

Η πρώτη ημέρα δεν ήταν καλή για εμένα, ωστόσο σήμερα ήταν σαφώς καλύτερα. Ηρθε η νίκη και αυτό μετράει, ωστόσο θα ήθελα να τη συνδυάσω με μια καλύτερη επίδοση. Στόχος το καλοκαίρι να προσπαθήσω να κυνηγήσω τη συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου“, είπε ο νικητής στα σύνθετα.

Στο πένταθλο γυναικών η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά) έκανε καλή εμφάνιση και έφτασε στη νίκη με 3.724 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Μαργαρίτα Τσουκαλά (ΓΣ Απόλλων Πύργου) με 3.699 και τρίτη η Αθηνά Περδίκη (ΟΦΗ) με 3.108.

Ο Μάρκος Γκούρλιας (Παναξιακός) τερμάτισε τα 3.000 μ. σε 8.14.57 και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση της νίκης, αφού η απουσία των Δημητράκη και Αναγνώστου έριξε τον συναγωνισμό στην απόσταση. “Ηταν μια σχετικά εύκολη κούρσα, στην οποία δεν ειχαν συναγωνισμό. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, αφού προέρχομαι και από τον ανώμαλο ενώ η προετοιμασία μου ειναι προγραμματισμένη για τον ημιμαραθώνιο της Βαρκελώνης στις 3 Απριλίου“, είπε ο Γκούρλιας.

Δεύτερος με 8.25.89 ήταν ο Παναγιώτης Πετρουλάκης (ΓΑΣ Ιλισσός), που έκανε δύο τα μετάλλια του στη διοργάνωση μετά το ασημένιο και στα 1.500 μέτρα. Τρίτος ήταν ο Σέργιος Διακοστεφανής (ΓΣ Αμαρουσίου) με 8.26.26.

Κατεβάστε την εφαρμογή