Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Πρωινό πρόγραμμα δεύτερης ημέρας

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΑΟ Κάλλιστος) μετά το ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια του στα 200 μ. στη δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού.

Ο αθλητής σημείωσε τον γρηγορότερο χρόνο του προκριματικού με 21.49 βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό το οποίο ήταν 21.69. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς (ΠΑΟ) έκανε χαλαρή κούρσα και αναδείχθηκε νικητής στη σειρά του με 21.77, ενώ ο περσινός νικητής Βασίλης Μυριανθόπουλος (Πανιώνιος) προκρίθηκε με 21.94. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (Άθλος Κερατσινίου) έτρεξε δίχως να σπαταλήσει δυνάμεις και τερματίσει σε 22.01.

Η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ) μετά το 7.41 στα 60μ. έδειξε πως είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη και έναν καλό χρόνο στα 200 μέτρα.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι σημείωσε 24.11 στον προκριματικό του αγωνίσματος και βελτίωσε το 24.26, που ήταν το ρεκόρ της από φέτος. Η αθλήτρια έγινε η 10η όλων των εποχών στο αγώνισμα στη χώρα μας και στον απογευματινό τελικό θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση της στη σχετική λίστα.

“Είχα κάποια προβλήματα στην στροφή των 100 μ., που μου αποσυντόνισαν το ρυθμό μου. Πιστεύω πως το απόγευμα θα είμαι σε θέση να τρέξω ακόμη καλύτερα, προκειμένου να δω την επίδοση που θέλω”, είπε η Αναστασίου.

Καλή παρουσία πραγματοποίησε στο ίδιο αγώνισμα και η νεάνιδα Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), που στην πρώτη της συμμετοχή στο αγώνισμα στον κλειστό στίβο σημείωσε 24.71. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Ολίβια Φωτοπούλου (Κύπρος) με 24.23. Η Άννα Κιάφα (ΓΣ Κηφισιάς) με 24.81 έδειξε σε θέση να διεκδικήσει θέση στο βάθρο των νικητριών.

Η Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) δοκίμασε τις δυνάμεις της στα 800 μ. και με ένα ήρεμο τέμπο δίχως να πιέσει τον εαυτό της τερμάτισε σε 2.16.82, που ήταν η καλύτερη επίδοση στον προκριματικό. Η Ανθή Κυριακοπούλου (ΠΑΟ) επέλεξε να κάνει χαλαρή κούρσα και τερμάτισε σε 2.18.94. Η εμπειρία που έχει η Κυριακοπούλου της δίνει το προβάδισμα στον απογευματινό τελικό, ωστόσο αναμένεται με ενδιαφέρον η παρουσία της Βασιλείου που αναμφίβολα πλεονεκτεί στην ταχύτητα.

Δείτε το πρωινό πρόγραμμα των αγώνων σε livestreaming μετάδοση

Παρακολουθείστε τη ροή των αγώνων στα social media της Ομοσπονδίας. Για άμεση ενημέρωση αποτελεσμάτων κατεβάστε την εφαρμογή Roster athletics.

Δείτε το πρόγραμμα και χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση

Κατεβάστε την εφαρμογή