Με ρυθμό και έντονο χειροκρότημα ο Καραλής στα 5,73 μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΠΦ) εδώ και ημέρες παρότρυνε με αναρτήσεις του στα social media τον κόσμο να έρθει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών που θα μετείχαν στη διοργάνωση.

Ο έμπειρος αθλητής ζει τον κάθε αγώνα και η αλήθεια είναι πως τον ζει ακόμη πιο έντονα όταν τον συντροφεύει το χειροκρότημα των θεατών. Ο αθλητής του Παναγιώτη Συμεωνίδη αναδείχθηκε νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ με άλμα στα 5,73 μ. προσθέτοντας έναν ακόμη καλό αγώνα στο φετινό βιογραφικό του. Ο αθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,45 μ. με έγκυρο άλμα και στη συνέχεια ξεπέρασε με την πρώτη τόσο το 5,63 μ., όσο και το 5,73 μέτρα. Στη συνέχεια ζήτησε να τοποθετηθεί ο πήχης στα 5,86 μ. προκειμένου να δοκιμάσει για μία ακόμη φορά για πανελλήνιο ρεκόρ. Την ίδια ώρα στα ηχεία του σταδίου έπαιζε ο Ζορμπάς, ενώ ο αθλητής ζήτησε και πήρε το ρυθμικό χειροκρότημα των θεατών. Η όμορφη ατμόσφαιρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για τον αθλητής μας, που παρότι είχε καλά άλματα δεν κατάφερε σήμερα να πετύχει τον στόχο του. “Το ρεκόρ δεν ήρθε, ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος το ευχαριστήθηκε όσο και εγώ. Συνεχίζω τις σταθερές εμφανίσεις που είναι το ζητούμενο για εμένα στη φετινή σεζόν. Με τον προπονητή μου έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές τόσο στην φόρα όσο και στα κοντάρια. Κάποιες ακόμη θα κάνουμε ενόψει και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο μίτινγκ του Βελιγραδίου στις 7 Μαρτίου κι έπειτα θα πάω για το Παγκόσμιο. Εκεί πλέον δεν θα έχει τόσο σημασία το ρεκόρ, όσο να βρεθώ όσο υψηλότερα μπορώ στην τελική κατάταξη“, είπε ο Καραλής εμφανώς χαρούμενος με τη σημερινή του εμφάνιση.

Ο Πέτρος Χατζίου (ΟΣΦΠ) αφού ξεπέρασε τα 5,35 μ. επέλεξε να συνεχίσει στα 5,63 μ., προκειμένου να πετύχει ένα νέο ρεκόρ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον Γιάννη Ρίζο (ΑΣ Άρης) με 5,25 μ. και καλές στη συνέχεια προσπάθειες στα 5,35 μέτρα. Τα 5,25 μ. ξεπέρασε και ο Αντώνης Σάντας (ΑΟ Φιλοθέης) που κατέλαβε την τέταρτη θέση.

 

Η Ανδριάννα Φέρρα (ΟΣΦΠ) έφτασε στη νίκη στα 400 μ. ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει τον αρχικό της στόχο, που ήταν η νίκη με επίδοση κάτω από τα 54.00. Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε σε 54.23 και άφησε πίσω της την Μαρίτα Αργυρού (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 54.87 και νέο ατομικό ρεκόρ συνεχίζοντας παράλληλα τις καλές εμφανίσεις στη σεζόν. Στην τρίτη θέση ήταν η Άννα Κιάφα (ΓΣ Κηφισιάς) με 55.15.

Ατομικό ρεκόρ πέτυχε και ο Γιάννης Ντέτσικας (ΑΟ Ρόδου) τερμάτισε σε 47.91 στην πρώτη του κούρσα στον κλειστό κάτω από τα 48.00. Δεύτερος επίσης με ρεκόρ ήταν ο Χαρίδημος Ξενιδάκης (Σητειακός) με 48.31 και τρίτος ο Σπύρος Δουκατέλης (Κερκυραϊκός) με 48.69.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κατεβάστε την εφαρμογή