Λάμψη και συγκίνηση στη γιορτή των κορυφαίων της Ομοσπονδίας

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου με τον προπονητή Γιώργο Πομάσκι και τον πρόεδρο της Κηφισιάς Γιάννη Σιώμου στη βράβευση που έκανε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα
Ο Μίλτος Τεντόγλου με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι και τον πρόεδρο της Κηφισιάς Γιάννη Σιώμου στη βράβευση που έκανε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Μια βραδιά λαμπερή με πρόσωπα χαρούμενα, φωτεινά χαμογελαστά. Μια βραδιά όπου η οικογένεια του στίβου αντάμωσε και πάλι μαζί για να θυμηθεί όλες τις όμορφες στιγμές που έγραψαν τη δική τους ιστορία τη χρονιά που πέρασε.

Μια βραδιά όπου ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στα στάδια του κόσμου το 2021 και μαζί τίμησε τους προπονητές τους και τα σωματεία τους. Αθλητές και αθλήτριες, που κόντρα στα προβλήματα που δημιούργησαν οι ιδιότυπες συνθήκες της πανδημίας, κατάφεραν να φέρουν σε πέρας το στόχο τους και μαζί να γεμίσουν περηφάνια την χώρα. Μια βραδιά στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην οποία έδωσαν το παρών τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Ελίνα Τζένγκο, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο Οδυσσέας Μπουζενίδης, η΄Ελένη Πόλακ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά .

“Όλοι εμείς ας κάνουμε πίσω σε λόγια και παρουσία, γιατί η βραδιά ανήκει στους αθλητές και στις αθλήτριες. Αν αναλογιστούμε τα δύο χρόνια δοκιμασίας που περνάει η χώρα μας, τα αποτελέσματα έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία. Εκ μέρους της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πρωταγωνιστές και να δεσμευτώ πως δε θα επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να τους στεναχωρήσουμε και να τους απογοητεύσουμε. Προχωράμε όλοι μαζί”, είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα στον σύντομο χαιρετισμό της, εμφανώς συγκινημένη και χαρούμενη με τη σημερινή βραδιά. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ έκανε την πρώτη βράβευση της γιορτής, στον “χρυσό” ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, στον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι και στον πρόεδρο του ΓΣ Κηφισιάς, Γιάννη Σιώμο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε: “Η βραδιά είναι δική σας ευχόμαστε να γιορτάσουμε μαζί σας και άλλες νίκες και άλλες επιτυχίες”. Ο κ. Αυγενάκης έκανε την βράβευση στον τέταρτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Εμμανουήλ Καραλή.

Ο Εμμανουήλ Καραλής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη
Ο Εμμανουήλ Καραλής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Ο διευθύνων σύμβουλος του Grand Hyatt, του νέου υποστηρικτή της Ομοσπονδίας, Πάνος Αλμυράντης, τόνισε: “Τι όμορφο συναίσθημα να βραβεύουμε τους καλύτερους. Είμαστε υπερήφανοι υποστηρικτές του ΣΕΓΑΣ, θα σταθούμε δίπλα στους αθλητές”.

Λίγο πριν την έναρξη των βραβεύσεων ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης πήρε το λόγο και έστειλε το μήνυμα της νέας εποχής στην οποία έχει μπει πλέον ο ΣΕΓΑΣ.

Η νέα εποχή του ΣΕΓΑΣ. Ένα πρώτο βήμα για να νιώθουν τα σωματεία ασφάλεια. Ένα πρώτο βήμα για να νιώθουν οι αθλητές αξιοπρεπείς και υπερήφανοι. Ένα βήμα για να βελτιώσουμε τις συνθήκες δουλειάς των προπονητών μας. Ένα βήμα για να χτίσουμε γερές και ειλικρινείς βάσεις συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την δημόσια διοίκηση. Ένα βήμα για να προβάλουμε το αληθινό πρόσωπο του αθλητισμού. Ένα βήμα που θα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και θα οραματίζεται το μέλλον. Το πιο ωραίο βήμα μιας ομοσπονδίας που ενώνει… της πιο ιστορικής ομοσπονδίας της χώρας. Όλα μας τα συναισθήματα, όλες μας τις σκέψεις… σε ένα βήμα…”, ήταν τα λόγια του Κεντέρη, τα οποία συνόδευσαν ένα όμορφο βίντεο παραγωγή της Ομοσπονδίας για την προώθηση του στίβου.

Η Ομοσπονδία παράλληλα με τις βραβεύσεις τίμησε σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στην οικογένεια του στίβου από διάφορα πόστα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, που ηγήθηκε της Ομοσπονδίας για δύο τετραετίες και βρίσκεται στα στάδια ως φίλαθλος εδώ και δεκαετίες.

“Προφανώς αυτό το βραβείο δεν ανήκει σε εμένα, γιατί στο στίβο η επιβράβευση ανήκει σε όσους μοχθούν στα στάδια για να ξεπεράσουν τα όρια τους. Αθλήτριες και αθλητές και οι προπονητές τους. Εύχομαι να συνεχιστεί η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για να επαναφέρει τα πράγματα στην κατάσταση που ήταν πριν την πανδημία”, ήταν τα λόγια του Κώστα Παναγόπουλου στο σύντομο χαιρετισμό του.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν και η βράβευση της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, αλλά και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Γιώργου Αγοραστού.

“Μεγάλη τιμή και χαρά που είμαι σε αυτή την οικογένεια. Η Περιφέρεια ήταν δίπλα στην μεγάλη διοργάνωση του μαραθωνίου και θα συνεχίσει να είναι. Συνεχίζουμε τις δράσεις σαν περιφέρεια για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και του ΟΑΚΑ”, είπε ο Γιώργος Πατούλης, ενώ από την πλευρά του κ. Αγοραστός, τόνισε: “Ο αθλητής δίνει ζωή και πρέπει να στηρίζουμε τις δράσεις που τον αναπτύσσουν. Συνεχίζουμε και στηρίζουμε τις δράσεις του ΣΕΓΑΣ”.

Ο κ. Πατούλης ήταν αυτός που έκανε την βράβευση στην Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία ανέβηκε στο βήμα και παρέλαβε το βραβρείο της μαζί με την κόρη της Λένια

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές στα ειδικά βραβεία εκεί  όπου δόθηκε και το βραβείο “Βασίλης Σεβαστής”, στη μνήμη του πρωην προέδρου και γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ. Η κόρη του, Αφροδίτη, έδωσε το βραβείο στον Μάκη Κορκίζογλου, τον κορυφαίο Έλληνα δεκαθλητή όλων των εποχών στη χώρα. Ο Νότης Παπούλιας με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε το βραβείο “Ευ αγωνίζεσθα锨, για την απόφαση του να ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να παραλάβει την αθλήτρια Δήμητρα Γναφάκη που νοσούσε με covid-19. Η γυναίκα του αείμνηστου Κώστα Σπανίδη, Γεωργία Γιαννακίδου, έδωσε στην Ελίνα Τζένγκο το βραβείο “Κώστας Σπανίδης”, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος έδωσε το βραβείο “Γιάννης Σταματόπουλος” στους Ορέστης Ντουσάκης και Έλλη Δεληγιάννη.

Η Ελίνα Τζένγκο και ο Ορέστης Ντουσάκης μαζί με τους προπονητές τους Γώργο Μποτσκαριώβ και Κωστή Παπαμαρκάκη
Η Ελίνα Τζένγκο και ο Ορέστης Ντουσάκης μαζί με τους προπονητές τους Γώργο Μποτσκαριώβ και Κωστή Παπαμαρκάκη

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κ.α.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος στη βράβευση της Ζωής Βαρέλη, μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη και του ΑΟ Φιλοθέης, τον οποίο εκπροσώπησε ο Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος
Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος στη βράβευση της Ζωής Βαρέλη, μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη και του ΑΟ Φιλοθέης, τον οποίο εκπροσώπησε ο Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος

Αναλυτικά οι βραβεύσεις

Βράβευση Διακριθέντων Αθλητών/Αθλητριών: Ολυμπιακοί Αγώνες (Τόκιο)
• Μίλτος Τεντόγλου – Χρυσό Μετάλλιο στο Άλμα εις Μήκος (Γ.Σ. Κηφισιάς)
Προπονητής: Γιώργος Πομάσκι
• Εμμανουήλ Καραλής – 4η θέση στο Άλμα επί Κοντώ (Γ.Σ. Απόλλων Πύργου)
Προπονητής: Παναγιώτης Συμεωνίδης
• Κατερίνα Στεφανίδη – 4η θέση στο Άλμα επί Κοντώ (Α.Ο. Φιλοθέης Αττικής)
Προπονητής: Mitchell James Krier
• Νικόλ Κυριακοπούλου– 8η θέση στο Άλμα επί Κοντώ (Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος 2009)
Προπονητής: Φώτης Στεφανής
• Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – 8η θέση στα 20χλμ. Βάδην
(Α.Σ.Σ. Αλέξανδρος Μακεδονίας)
Προπονητής: Ναπολέων Κεφαλόπουλος

Ο προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος βραβεύτηκε για την 8η θέση της Ντρισμπιώτη στους Ολυμπιακούς, μαζί του και η εκπρόσωπος του ΑΣΣ Αλέξανρος Μακεδονίας, την βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ιάκωβος Πετσούλας
Ο προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος και η εκπρόσωπος του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, την βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ιάκωβος Πετσούλας

Βράβευση Εθνικής Ομάδας: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α/Γ Κ20 (Ναϊρόμπι)
• Ελίνα Τζένγκο – Αργυρό Μετάλλιο στον Ακοντισμό (Α.Σ. Κένταυρος)
Προπονητής: Γιώργος Μποτσκαριώβ
• Ορέστης Ντουσάκης – Αργυρό Μετάλλιο στη Σφυροβολία
(Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος)
Προπονητής: Κώστας Παπαμαρκάκης
• Έλλη-Ευτυχία Δεληγιάννη – Χάλκινο Μετάλλιο στα 800μ.
(Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών)
Προπονητής: Μιχάλης Αναγνώστου
• Αναστασία Ρέτσα – 4η θέση στο Άλμα επί Κοντώ
(Α.Ε. Μεσογείων Αμεινίας Παλληνεύς)
Προπονητής: Συμεών Αναστασιάδης
• Σοφία Κεσσίδη – 4η θέση στη Δισκοβολία (Α.Σ. Κένταυρος)
Προπονητής: Γιώργος Μποτσκαριώβ
• Δέσποινα-Αρετή Φιλιππίδου – 5η θέση στη Δισκοβολία
(Α.Σ.Σ. Αλέξανδρος Μακεδονίας)
Προπονητής: Δάκης Φιλιππίδης
• Κωνσταντίνος Μίλιος – 6η θέση στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ. (Α.Σ. Άθλος Άρτας)
Προπονητής: Άρης Κόκκας
• Γιάννης Καριοφύλλης – 6η θέση στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ. (Γ.Α.Σ. Σκάλας)
Προπονητής: Θύμιος Βέργος
• Γιάννης Γρανιτσιώτης – 6η θέση στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ.
(Γ.Ο. Περιστερίου Γ. Παλάσκα)
Προπονητής: Κώστας Μοσχούτας
• Νίκος Παναγιωτόπουλος – 6η θέση στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ.
(Γ.Σ. Άθλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας)
Προπονήτρια: Βασιλική Βράκα
• Γεράσιμος Καμπίτσης – 6η θέση στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ. (Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών)
Προπονητής: Νικήτας Γεωργάς
• Αναστασία Ντραγκομίροβα – 6η θέση στη Σφαιροβολία (Α.Σ. Κένταυρος)
Προπονητής: Γιώργος Μποτσκαριώβ
• Θοδωρής Ζιώγας – 6η θέση στη Σφυροβολία (Γ.Α.Σ. Νιγρίτας Βισάλτης)
Προπονητής: Πασχάλης Γκουγκούδης

Βράβευση Εθνικής Ομάδας: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου (Τορούν)
• Μίλτος Τεντόγλου – Χρυσό Μετάλλιο στο Άλμα εις Μήκος (Γ.Σ. Κηφισιάς)
Προπονητής: Γιώργος Πομάσκι
• Ελένη Πόλακ – 5η θέση στο Άλμα επί Κοντώ (Α.Ο. Μεγάρων)
Προπονητής: Μανώλης Καραγιάννης
• Βούλα Παπαχρήστου – 5η θέση στο Τριπλούν (Α.Ο. Κάλλιστος)
Προπονητής: Γιώργος Πομάσκι
• Δημήτρης Τσιάμης – 7η θέση στο Τριπλούν (Ο.Σ.Φ.Π.)
Προπονητής: Παναγιώτης Μαρκιανίδης

Βράβευση Εθνικής Ομάδας: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ Κ23 (Ταλίν)
• Εμμανουήλ Καραλής – 2η θέση στο Άλμα επί Κοντώ (Γ.Σ. Απόλλων Πύργου)
Προπονητής: Παναγιώτης Συμεωνίδης
• Σπυριδούλα Καρύδη – 2η θέση στο Τριπλούν (Κερκυραϊκός Γ.Σ.)
Προπονητής: Γιώργος Πομάσκι
• Χρήστος Φραντζεσκάκης – 2η θέση στη Σφυροβολία
(Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος)
Προπονητής: Κώστας Παπαμαρκάκης
• Οδυσσέας Μουζενίδης – 3η θέση στη Σφαιροβολία (Α.Σ. Κένταυρος)
Προπονητής: Γιώργος Μποτσκαριώβ
• Δημήτρης Τσίτσος – 4η θέση στον Ακοντισμό (Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος)
Προπονητής: Θωμάς Κυριαζής
• Ανδρέας Πανταζής – 5η θέση στο Τριπλούν (Α.Ο. Μεγάρων)
Προπονητής: Δημήτρης Βασιλικός
• Όλγα Φιάσκα – 7η θέση στα 20χλμ. Βάδην (Αθλοκίνηση Α.Σ. Μυτιλήνης)
Προπονητής: Γρηγόρης Κοντός

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του

Βράβευση Εθνικής Ομάδας: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ Κ20 (Ταλίν)
• Ελίνα Τζένγκο – Χρυσό Μετάλλιο στον Ακοντισμό (Α.Σ. Κένταυρος)
Προπονητής: Γιώργος Μποτσκαριώβ
• Έλλη-Ευτυχία Δεληγιάννη – 4η θέση στα 800μ. (Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών)
Προπονητής: Μιχάλης Αναγνώστου
• Ορέστης Ντουσάκης – 4η θέση στη Σφυροβολία (Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος)
Προπονητής: Κώστας Παπαμαρκάκης
• Κώστας Μπουζάκης – 6η θέση στη Δισκοβολία (Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος)
Προπονητής: Γιώργος Μήλιος
• Πολυνίκη Εμμανουηλίδου – 6η θέση στα 100μ.
(Α.Σ.Σ. Αλέξανδρος Μακεδονίας)
Προπονήτρια: Κατερίνα Αλεξοπούλου
• Κώστας Γεννίκης – 6η θέση στη Σφαιροβολία (Ο.Φ.Κ.Α. Σέρρες)
Προπονητής: Γιάννης Φράγκογλου
• Σοφία Κεσσίδη – 7η θέση στη Δισκοβολία (Α.Σ. Κένταυρος)
Προπονητής: Γιώργος Μποτσκαριώβ
• Κωσταντίνος Μίλιος – 8η θέση στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ. (Α.Σ. Άθλος Άρτας)
Προπονητής: Άρης Κόκκας
• Γιάννης Καριοφύλλης – 8η θέση στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ. (Γ.Α.Σ. Σκάλας)
Προπονητής: Θύμιος Βέργος
• Γιάννης Γρανιτσιώτης – 8η θέση στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ.
(Γ.Ο. Περιστερίου Γ. Παλάσκα)
Προπονητής: Κώστας Μοσχούτας
• Νίκος Παναγιωτόπουλος – 8η θέση στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ.
(Γ.Σ. Άθλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας)
Προπονήτρια: Βασιλική Βράκα
• Γεράσιμος Καμπίτσης – 8η θέση στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ. (Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών)
Προπονητής: Νικήτας Γεωργάς

Βράβευση Εθνικής Ομάδας:Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ομάδων Βάδην (Ποντεμπράντι)
• Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – Χρυσό Μετάλλιο στα 35χλμ. Βάδην/ 2η θέση στο ομαδικό (Α.Σ.Σ. Αλέξανδρος Μακεδονίας)
• Κυριακή Φιλτισάκου – 2η θέση στο ομαδικό στα 35χλμ. Βάδην
(Α.Γ.Σ. Ν. Ιωνίας Ανατολή)
• Χριστίνα Παπαδοπούλου – 2η θέση στο ομαδικό στα 35χλμ. Βάδην (Πανελλήνιος Γ.Σ.)
• Έφη Κουρκουτσάκη – 2η θέση στο ομαδικό στα 35χλμ. Βάδην (Γ.Α.Σ. Ιλισσός)
• Προπονητής: Ναπολέων Κεφαλόπουλος

Βράβευση Εθνικής Ομάδας: Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων Α/Γ (Σπλίτ)
• Χρήστος Φραντζεσκάκης – Χρυσό Μετάλλιο στη Σφυροβολία
(Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος)
Προπονητής: Κώστας Παπαμαρκάκης
• Οδυσσέας Μουζενίδης – Αργυρό Μετάλλιο στη Σφαιροβολία
(Α.Σ. Κένταυρος)
Προπονητής: Γιώργος Μποτσκαριώβ

Βράβευση: Πανελλήνια Ρεκόρ Κ18
• Βασιλική Καλλιμογιάννη – 3000μ. Στιπλ (Ν.Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης 1908)
Προπονητής: Ιάσωνας Ιωαννίδης
• Μαρία-Νικολέτα Αντωνιάδη – 100μ. Εμπόδια
(Α.Σ.Φ. Στίβος – Αρ. Β. Μυρμυδόνες)
Προπονητής: Θανάσης Τσιτσιμάκας
• Άγγελος Μαντζουράνης – Σφυροβολία (Γ.Σ. Κηφισιάς)
Προπονητής: Αλέξανδρος Παπαδημητρίου

Βράβευση: Νικητές – Σύλλογοι με βάση την Βαθμολογία του 2021
• Άνδρες: Α.Σ.Σ. Αλέξανδρος Μακεδονίας
• Γυναίκες: Γ.Σ. Γλυφάδας
• Άνδρες Κ23: Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος
• Γυναίκες Κ23: Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος
• Άνδρες Κ20: Α.Π.Σ. Πυγμή Ευόσμου
• Γυναίκες Κ20: Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων
• Άνδρες Κ18: Γ.Σ. Γλυφάδας
• Γυναίκες Κ18: Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών
• Αγόρια Κ16 – 1ος Όμιλος: Γ.Σ. Σέρρες ‘93
• Κορίτσια Κ16 – 1ος Όμιλος: Γ.Σ. Σέρρες ‘93
• Αγόρια Κ16 – 2ος Όμιλος: Πελασγός Λάρισας
• Κορίτσια Κ16 – 2ος Όμιλος: Α.Ε. Λάρισας
• Αγόρια Κ16 – 3ος Όμιλος: Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων
• Κορίτσια Κ16 – 3ος Όμιλος: Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων
• Αγόρια Κ16 – 4ος Όμιλος: Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών
• Κορίτσια Κ16 – 4ος Όμιλος: Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών
• Αγόρια Κ16 – 5ος Όμιλος: Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος
• Κορίτσια Κ16 – 5ος Όμιλος: Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
• Ετήσια Αξιολόγηση 2021: Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος
• 1ος Επαρχιακός Σύλλογος: Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος
• Συνολική Βαθμολογία Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος: Α.Ο. Πέλωψ Πατρών

 

Βραβεία Κοινού: Αθλητές και Αθλήτριες της Χρονιάς 2021 (Ψηφοφορία)
• Άνδρες: Μίλτος Τεντόγλου (Γ.Σ. Κηφισιάς)
Προπονητής: Γιώργος Πομάσκι
• Γυναίκες: Κατερίνα Στεφανίδη (Α.Ο. Φιλοθέης)
Προπονητής: Mitchell James Krier
• Άνδρες Κ23: Εμμανουήλ Καραλής (Γ.Σ. Απόλλων Πύργου)
Προπονητής: Παναγιώτης Συμεωνίδης
• Γυναίκες Κ23: Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός Γ.Σ.)
Προπονητής: Γιώργος Πομάσκι
• Άνδρες Κ20: Ορέστης Ντουσάκης (Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος)
Προπονητής: Κώστας Παπαμαρκάκης
• Γυναίκες Κ20: Ελίνα Τζένγκο (Α.Σ. Κένταυρος)
Προπονητής: Γιώργος Μποτσκαριώβ
• Άνδρες Κ18: Γεράσιμος Καμπίτσης (Σ.Α.Κ.Α.)
Προπονητής: Νικήτας Γεωργάς
• Γυναίκες Κ18: Ηλιάνα Τριανταφύλλου (Γ.Σ. Σέρρες ’93)
Προπονητής: Σάββας Κεφαλίδης

Ειδικά Βραβεία
• Βραβείο «Γιάννης Σταματόπουλος»: Ορέστης Ντουσάκης και Έλλη-Ευτυχία Δεληγιάννη
• Βραβείο «Κώστας Σπανίδης»: Ελίνα Τζένγκο
• Βραβείο «Βασίλης Σεβαστής»: Πρόδρομος Κορκίζογλου
• Βραβείο Ευ Αγωνίζεσθαι «Ευάγγελος Δεπάστας»: Νότης Παπούλιας

Βράβευση: Φορείς και Προσωπικότητες
• Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης
• Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός
• Υπουργείο Ναυτιλίας – Υπουργός κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης
• Γενική Γραμματεία Αιγαίου – Γενικός Γραμματέας κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκης
• Περιφέρεια Κρήτης – Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλας Συριγωνάκης
• Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας – Αρχηγός κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης
• ΕΡΤ – Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας
• Πέτρος Λινάρδος – Δημοσιογράφος
• Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου – Πολύχρονη Προσφορά στον Κλασικό Αθλητισμό της Σάμου
• Κώστας Παναγόπουλος – Πρώην Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ
• Οικογένεια Φαφαλιού – Κατασκευή και συντήρηση του σταδίου
στο Βροντάδο Χίου
• Δήμος Χανίων – Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης
• Μιχάλης Ξεκαλάκης – Πρώην Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ

Κατεβάστε την εφαρμογή