Ομόφωνα εγκρίθηκε η κατάταξη- αξιολόγηση των σωματείων του 2020 καθώς και το ύψος επιχορήγησής τους

Ομόφωνα εγκρίθηκε η οικονομική ενίσχυση των σωματείων για το αγωνιστικό έτος του 2020 από τα μέλη του διοικητικού συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.
 
Τα μέλη του συμβουλίου ενέκριναν ομόφωνα την πρόταση της Επιτροπής Αναπτυξιακού Αθλητισμού για την κατάταξη- αξιολόγηση των σωματείων του 2020. Η Επιτροπή εργάστηκε τους προηγούμενους μήνες αναζητώντας τους πιο δίκαιους και αξιοκρατικούς τρόπους αξιολόγησης των σωματείων.
 
Ομόφωνα επίσης εγκρίθηκε και η πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα για το ύψος της επιχορήγησης των σωματείων, καθώς και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.
 
Τα σωματεία για το έτος του 2020 θα λάβουν συνολικά το ποσό των 305.500 ευρώ.
 
Το μέλος του συμβουλίου Βασίλης Οικονόμου ζήτησε το λόγο στην έναρξη της συνεδρίασης και τοποθετήθηκε υπέρ της πρότασης κατάταξης – αξιολόγησης  των σωματείων, καθώς και υπέρ του ύψους της οικονομικής  ενίσχυσης, πριν αποχωρήσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
 
Το παρών στη συνεδρίαση του συμβουλίου έδωσαν οι Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Δημάκος, Παρασκευή Παχατουρίδου, Γιάννης Θεμελίδης, Αλέξης Αλεξόπουλος, Κώστας Γκατσιούδης, Στέλιος Δημότσιος, Γιάννης Μπόλας, Κωνσταντίνα Ρετσινά, Νίκος Τσώνης, Πέτρος Μαντάς, Κώστας Τριαντάφυλλος, Μαρία Μπελιμπασάκη, Χάρης Παπαδιάς
Από τη σημερινή συνεδρίαση απουσίαζαν οι Ηλίας Βασιλειάδης και Τασούλα Κελεσίδου.
 
Στη Γλυφάδα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην
 
Η Γλυφάδα θα φιλοξενήσει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.
 
Ο Δήμος της Γλυφάδας ανέλαβε το Οργανωτικό κόστος των αγώνων, οι οποίοι θα γίνουν την Κυριακή 3 Απριλίου. Η χώρα επιστρέφει έτσι στην διεξαγωγή μιας διεθνούς διοργάνωσης με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές από αθλητές και αθλήτριες των Βαλκανίων.

Κατεβάστε την εφαρμογή