Εμμανουήλ Καραλής: “Η παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ θα μου δώσει επιπλέον κίνητρο”

Ζει την κάθε στιγμή. Του αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, μα πολύ περισσότερο του αρέσει να απολαμβανει κάθε αγώνα του σαν να είναι ο σημαντικότερος.

Ο Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ) είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής περιοδου εντός και εκτός συνόρων. Ο νεαρός με ατομικό ρεκόρ από φέτος 5,81 μ. και μια σειρά από σταθερές εμφανίσεις σε μεγάλα ύψη, μοιάζει έτοιμος για το επόμενο βήμα. Η κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ (5,85 μ.) στον κλειστό αποτελεί τον πρώτο στόχο του νεαρού, σε μια σεζόν, που έχει αρκετές προκλήσεις.

Πάμε καλά, πολύ καλά στη σεζόν. Τώρα που θα αγωνιστώ και μέσα στο σπίτι μου θα επιδιώξω να κυνηγήσω το πανελλήνιο ρεκόρ. Έχω δείξει στους προηγούμενους αγώνες μου πως είμαι καλά και σε θέση να ανέβω ακόμη υψηλότερα. Είναι σημαντικό για εμένα ότι ήδη φέτος έχω δει αρκετές φορές τον πήχη σε μεγάλα ύψη. Έχω απομυθοποιήσει τα μεγαλύτερα ύψη και πλέον είμαι έτοιμος να πετύχω καλύτερες επιδόσεις“, είπε ο νεαρός λίγες ημέρες πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού, όπου θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές. “Το πανελλήνιο ρεκόρ είναι ένας από τους στόχους της σεζόν, όμως, όχι ο μοναδικός. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Έχω αποδείξει πως είμαι ένας από τους καλύτερους επικοντιστές της σεζόν κι έτσι στο Βελιγράδι θα διεκδικήσω μια ανάλογα καλή παρουσία. Σίγουρα δεν πρόκειται για έναν εύκολο στόχο, αφού το επίπεδο είναι υψηλό“.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Συμεωνίδη στη διάρκεια της φετινής σεζόν έχει κάνει πέντε αγώνες και σε τρεις από αυτούς έχει τελειώσει με άλματα πάνω από τα 5,76 μέτρα. “Αυτό που κυρίως έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο και έχουν έρθει οι ανάλογες επιδόσεις είναι η ψυχολογία μου και ο τρόπος που αντιμετωπίζω έναν αγώνα. Ο προπονητής μου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό, όπως έχει παίξει σημαντικό ρόλο και σε θέματα τεχνικής. Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές μέχρι τώρα και όπως μου λέει έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε“.

Ο νεαρός ζει και απολαμβάνει κάθε του συμμετοχή και το ίδιο θέλει να κάνει και στο ΣΕΦ, το απόγευμα του Σαββάτου (26/2,16.20), στον απευθείας τελικό του επί κοντώ.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ΣΕΦ και θέλω τόσο πολύ να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες και να στηρίξει τις προσπάθειες μας. Εγώ θα αγωνιστώ με στόχο να πετύχω το πανελλήνιο ρεκόρ, ωστόσο το κίνητρο για εμένα θα είναι ακόμη μεγαλύτερο αν οι εξέδρες είναι γεμάτες με κόσμο. Ζω και απολαμβάνω κάθε μου αγώνα, κάθε μου συμμετοχή σε μεγάλη ή και μικρότερη διοργάνωση. Είναι κάτι που με γεμίζει και με βοηθάει να πηγαίνω καλά“.

Ο Καραλής μετά τον αγώνα στο ΣΕΦ θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Βελιγραδίου στις αρχές Μαρτίου κι έπειτα θα προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο κλειστού.

Δείτε το πρόγραμμα και χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση

Με βάση τις αποφάσεις της Πολιτείας για την παρουσία κόσμου στα στάδια, στο Πανελληνίου Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα ισχύσουν τα εξής:
Η είσοδος στους συνοδούς και στους θεατές θα γίνεται από τη Θύρα 2 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας
Η είσοδος στους ενήλικες επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ
Η είσοδος σε θεατές ηλικίας από 13- έως και 17 επιτρέπεται με pcr test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών
Η είσοδος σε παιδιά έως και 12 ετών επιτρέπεται με self test 24ώρου

Κατεβάστε την εφαρμογή