Σε εξαιρετικό κλίμα οι συναντήσεις Σακοράφα με φορείς και σωματεία στην Τρίπολη

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στη συνάντηση που είχε στην Τρίπολη με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδια στη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο στην Τρίπολη

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωματείων στην πόλη της Τρίπολης, την Τετάρτη (16/2).

H διεύρυνση της συνεργασίας της Ομοσπονδίας με τους τοπικούς φορείς, η ενίσχυση των σωματείων της ευρύτερης περιοχής, η διοργάνωση προπονητικού καμπ ρίψεων στην Τρίπολη, αλλά και η ενίσχυση του μίτινγκ Ρίψεων “Φεστιβάλ Ρίψεων, Μανώλης Μανωλόπουλος” ήταν αντικείμενο συζήτησης στις συναντήσεις της προέδρου με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την πρόεδρο συνόδευσαν ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο συντονιστής ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος, η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Κώστας Βινατσέλας και ο τεχνικός σύμβουλος της περιοχής, Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος.

Στην εποικοδομητική συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη διοίκησης και οικονομίας Χρήστο Λαμπρόπουλο μπήκαν οι βάσεις καλής συνεργασίας με στόχο αρχικά την άρτια διοργάνωση του Φεστιβάλ Ρίψεων, το οποίο θα διεξαχθεί στην Τρίπολη τον ερχόμενο Μάϊο.

Κάτι παραπάνω από θετική ήταν και η συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κωνσταντίνο Τζιούμη. Οι δύο πλευρές συζήτησαν τόσο για το Φεστιβάλ Ρίψεων (15/5) όσο και για άλλες κοινές δράσεις που μπορούν να αναπτύξουν στο εγγύς μέλλον.

Το βράδυ της Τετάρτης (16/2) η πρόεδρος της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η κ. Σακοράφα αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ στους εννέα μήνες της θητείας της, αλλά και στον προγραμματισμό που υπάρχει για τους μήνες που ακολουθούν. Η πρόεδρος τόνισε πως στις προτεραιότητες της Ομοσπονδίας είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού στη βάση και η στήριξη του κυττάρου του αθλητισμού, που δεν είναι άλλο από το σωματείο.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των σωματείων στη συνάντηση με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των σωματείων στη συνάντηση με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων είχαν την ευκαιρία από την πλευρά τους να θέσουν ερωτήματα που τους απασχολούν και να αναπτύξουν προβληματισμούς και θέσεις. Η συζήτηση που διήρκησε πάνω από τρεις ώρες έγινε σε απόλυτα θετικό κλίμα και με την παρουσία σχεδόν του συνόλου των σωματείων της δύναμης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και ο συντονιστής ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος τοποθετήθηκαν σε αγωνιστικά θέματα των αρμοδιοτήτων τους ενόψει των διοργανώσεων που ακολουθούν, ενώ η β΄ ειδική γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής μεταγραφών Παρασκευή Παχατουρίδου τοποθετήθηκε για θέματα της αρμοδιότητας της. Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων έδωσε το παρών και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Μπόλας.

Κατεβάστε την εφαρμογή