Ο ΣΕΓΑΣ δίπλα στους επιλεγμένους αθλητές- αθλήτριες των σωματείων της Κρήτης

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος με τον προπονητή Αντωνακάκη και τους αθλητές Καλογεράκη, Αυγερόπουλο, Μανιού και Πιτσιδόπουλο στην Κρήτη
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος με τον προπονητή Γιάννη Αντωνακάκη και τους αθλητές Καλογεράκη, Αυγερόπουλο, Μανιού και Πιτσιδόπουλο στην Κρήτη

Ο συντονιστής ρίψεων της Ομοσπονδίας Χρήστος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο Ηράκλειο, την Τρίτη (15/2), προκειμένου να έχει σειρά επαφών με αθλητές, αθλήτριες και προπονητές που γυμνάζονται στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Παπαδόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση των επιλεγμένων αθλητών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και είχε συναντήσεις με τους προπονητές τους για την εξέλιξη της αγωνιστικής τους προετοιμασίας. Αντίστοιχες επισκέψεις των επιτελικών τεχνικών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και των συντονιστών αγωνισμάτων θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε όλες τις Ε.Α.Σ.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός επισκέφθηκε τα στάδια της πόλης όπου θα φιλοξενηθεί στις 5 Μαρτίου το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων, το Παγκρήτιο και το Ε.Α.Κ. Ηρακλείου και είχε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και τους υπεύθυνους των σταδίων.

Το Ηράκλειο της Κρήτης θα φιλοξενήσει, φέτος για πρώτη φορά, το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων, μια διοργάνωση, όπου θα τιμήσουν με την παρουσία τους αρκετοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες μας.

Κατεβάστε την εφαρμογή