Πρωτάθλημα ΗμιΜαραθωνίου. Εκδόθηκε η προκήρυξη

Το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΗμιΜαραθωνίου Ανδρών – Γυναικών, θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς ΗμιΜαραθωνίου Αθήνας (ΗΜΑ). 

Η αφετηρία του αγώνα είναι επί της Λ. Αμαλίας, στο ύψος της Πλατείας Συντάγματος, μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και η κοινή εκκίνση για άνδρες και γυναίκες θα δοθεί στις 08:30  

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν αποκλειστικά και μόνο με email μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 και ώρα 14:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμμία δήλωση συμμετοχής.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση θα πρέπει να τηρούν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ. καθώς και το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής της διοργάνωσης, με τις οποιεσδήποτε τροποποιήσεις που θα ισχύουν μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης και αφορούν την πρόληψη της μετάδοσης της COVID – 19.

Ο ΣΕΓΑΣ θα προβεί σε ξεχωριστές ανακοινώσεις, αν και όποτε οι κρατικές αρχές επικαιροποιήσουν, αυστηροποιήσουν ή χαλαρώσουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και όρους.

Όλες οι λεπτομέρειες του αγώνα συμπεριλαμβάνονται στην Προκήρυξη που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ και μπορείτε να την δείτε στο κεντρικό μενού της Ομοσπονδίας (ΑΓΩΝΕΣ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ) καθώς και τα έντυπα συμμετοχής και Ε Δ Ω 

Κατεβάστε την εφαρμογή