Επικύρωση πρακτικού οικονομικής επιτροπής και θεσμοθέτηση επάθλου “Βασίλης Σεβαστής”

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συνεδρίασε σήμερα μέσω της πλατφόρμας ZOOM και επικύρωσε μια σειρά από σημαντικά θέματα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν το πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής στο οποίο περιλαμβανόταν ο ισολογισμός, ο απολογισμός, ο ειδικός απολογισμός και ο ταμειακός απολογισμός για το έτος 2021.

Το θέμα πέρασε με πλειοψηφία: Υπέρ ψήφισαν οι Σακοράφα, Κεντέρης, Μελαχρινός, Πετσούλας, Γιατρουδάκης, Λιούμπας, Μυστακίδης, Δημάκος, Παχατουρίδου, Θεμελίδης, Μαντάς, Τριαντάφυλλος, Μπελιμπασάκη. Όχι ψήφισαν οι: Αλεξόπουλος, Βασιλειάδης, Γκατσιούδης, Δημότσιος, Κελεσίδου, Μπόλας, Οικονόμου, Παπαδιάς, Ρετσινά, Τσώνης

Στη διάρκεια του συμβουλίου έγινε η παρουσία της ετήσιας γιορτής βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, που επιστρέφει φέτος και θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, την παραμονή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Το διοικητικό συμβούλιο με πρόταση της προέδρου Σοφίας Σακοράφα αποφάσισε ομόφωνα την θεσμοθέτηση του επάθλου “Βασίλης Σεβαστής” στη μνήμη του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας, ο οποίος απεβίωσε πριν περίπου δέκα μήνες από τις επιπλοκές της covid-19.

Το συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα και την πρόταση του Στέλιου Δημότσιου, ώστε ο πρώτος βραβευόμενος στο έπαθλο “Βασίλης Σεβαστής” να είναι ο Μάκης Κορκίζογλου ένας αθλητής, που ξεχώρισε για πολλά χρόνια στα σύνθετα, στο αγώνισμα όπου έκανε αθλητική καριέρα και ο Σεβαστής.

Κατεβάστε την εφαρμογή