Ημερίδα ΣΕΦ: Ο Δουβαλίδης κάνει επανεκκίνηση ενόψει του Παγκοσμίου κλειστού

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριο Βενιζέλος) χρειάστηκε να ξεπεράσει φέτος μια σειρά από προβλήματα για να μπορέσει να βρίσκεται σήμερα στο σημείο να προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Ο έμπειρος αθλητής έκανε σήμερα τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν και τερμάτισε σε 7.98, επίδοση που δεν συμβαδίζει με τις δυνατότητες του, ωστόσο αποτυπώνει τα προβλήματα που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα. “Δυστυχώς μέχρι σήμερα χρειάστηκε να περάσουμε πολλά εμπόδια. Το μεγαλύτερο έχει να κάνει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Δράμα. Το στάδιο είναι κατεστραμμένο εδώ και καιρό και περιμένουμε πότε θα το φτιάξουν. Στην αρχή της εβδομάδας αντιμετώπισα έναν μικρό τραυματισμό στο χέρι, τον οποίο αντιμετώπισα απευθείας με το που έφτασα στην Αθήνα. Θέλω να πιστεύω πως από εδώ κι έπειτα τα πράγματα θα κυλήσουν χωρίς προβλήματα και θα καταφέρω να βγάλω την προπόνηση που χρειάζεται. Είμαι πίσω τόσο στο κομμάτι της προπόνησης, ενώ μου λείπουν και οι αγώνες. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκεί όπου πιστεύω πως θα είμαι στην κατάσταση που πρέπει. Ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, διοργάνωση για την οποία έχουμε ακόμη χρόνο για να προετοιμαστούμε“, είπε ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα μετά τη συμμετοχή του στην ημερίδα του ΣΕΦ. Ο Δουβαλίδης θα μείνει στην Αθήνα μέχρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, προκειμένου να έχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης.

Ο Αλεξάντερ Μπεσσόννυ (ΦΓΣ Σπάρτης) για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα εντυπωσίασε στα 60 μ. εμπ. Κ18. Ο νεαρός αθλητής του Μιχάλη Καλομοίρη τερμάτισε σε 8.08 επίδοση κοντά στο 8.07 της περασμένης εβδομάδας.

Τους αγώνες της στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις διοργανώσεις του ανοιχτού συνεχίζει η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος). Η αθλήτρια τερμάτισε σε 8.33 και βελτίωσε το 8.45 χρόνο της περασμένης εβδομάδας. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου θέλει να εκμεταλλευτεί τους αγώνες μέσα από τους θα επιδιώξει να βρεθεί σε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της.

Την ημερίδα παρακολούθησε τόσο η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, όσο και πολλά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή