Πανταζής και Τσιάμης αγωνίζονται τη Δευτέρα (14/2) στη Γαλλία

Στη Γαλλία ταξίδεψε σήμερα ο Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων) προκειμένου να κάνει τους δύο επόμενους διαδοχικούς του αγώνες.

Ο 22χρονος άλτης ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά με άλμα στα 16,79 μ. και νίκη στο Indoor Tour της Καρλσρούης και πλέον θέτει υψηλότερους στόχους ενόψει της συνέχεια. Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού αύριο θα πάρει αύριο μέρος στο μίτνγκ του Βαλ ντε Ρέιγ κι έπειτα στο indoor Tour του Λιεβέν (17/2).

Έχω μπροστά μου δύο σημαντικούς αγώνες στους οποίους θα επιδιώξω να βρεθώ και πάλι σε επιδόσεις ανάλογες της Καρλσρούης. Σίγουρα με ενδιαφέρει περισσότερο η παρουσία μου στο indor tour, ωστόσο κοιτάζω τον κάθε αγώνα με την ίδια σοβαρότητα και με στόχο να γίνομαι καλύτερος“, είπε ο αθλητής και συμπλήρωσε για τους άμεσους στόχους του. “Το ζητούμενο για εμένα είναι να σταθεροποιηθώ σε άλματα στα 16,80 μ. γιατί μέσα από αυτά θα βγει και η μεγαλύτερη επίδοση. Δε με αγχώνει το γεγονός ότι πλέον έχουν δημιουργηθεί μεγαλύτερες προσδοκίες. Θέλω να πάω καλά κι αν είναι δυνατόν να καταφέρω να πάρω μέρος και στο Παγκόσμιο κλειστού, στόχος μου ναι μεν είναι δύσκολος, ωστόσο δε θα έλεγα πως είναι ακατόρθωτος. Στο μυαλό μου φυσικά υπάρχουν και οι διοργανώσεις του καλοκαιριού“.

Στη Γαλλία ταξίδεψε και ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα, Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ). Ο “χάλκινος” πρωταθλητής Ευρώπης του 2018 θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν με στόχο να κυνηγήσει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του. Ο Τσιάμης άνοιξε τη σεζόν με 16,09 μ. στο Μιραμάς.

Κατεβάστε την εφαρμογή