Νέα πτήση για τον Μίλτο Τεντόγλου στα 8,22 μέτρα (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) “προσγειώθηκε” σήμερα στα 8,22 μ. στο μίτινγκ της Μετς στον μόλις δεύτερο αγώνα του στη σεζόν κι έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί και πάλι στην κορυφή του κόσμου, αφού από σήμερα υπολείπεται μόλις τέσσερα εκατοστά από την κορυφαία επίδοση του 2022 στον κλειστό στίβο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκ παρότι φάνηκε να έχει προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να βρει γρήγορα μια επίδοση πάνω από τα 8,00 μ., κατάφερε να ανακάμψει, να αντιδράσει και στο έκτο και τελευταίο άλμα να “γράψει” μία ακόμη σπουδαία επίδοση στο πλούσιο βιογραφικό του. Ο νεαρός συνεχίζει τους αγώνες σε επιδόσεις παγκοσμίου επιπέδου, που του προσδίδουν τον τίτλου του συνεπέστερου άλτη στο αγώνισμα, τον τελευταίο χρόνο. Ο Τεντόγλου ξεκίνησε με 7,84 μ., ήταν άκυρος στη δεύτερη προσπάθεια, σημείωσε 7,93 μ. στην τρίτη, άκυρη στην τέταρτη, 7,96 μ. στην πέμπτη για να κλείσει με το 8,22 μ. που αποθεώθηκε από τους παραβρισκόμενους στη διοργάνωση.

Ο αθλητής, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στο σημερινό αγώνα, μετρά 20 διαδοχικές διοργανώσεις από το 2020 μέχρι σήμερα, όπου ολοκληρώνει με άλμα πάνω από τα 8,00 μέτρα! Ο επόμενος αγώνας του Τεντόγλου θα γίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 26-27 του μηνός.

Κατεβάστε την εφαρμογή