Λατιφλάρι και Ντραγκομίροβα ξεχώρισαν στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης

Η τρίτη ημερίδα της χρονιάς έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών.

Τους αγώνες διοργάνωσε  η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης στο κλειστό των Αμπελοκήπων “Τασούλα Κελεσίδου”, το οποίο αποτελεί το βασικό χώρο αγώνων της φετινής χρονιάς.

Ο Τάσος Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) για μία ακόμη διοργάνωση κυμάνθηκε σε καλές επιδόσεις, αφού για μία ακόμη φορά έστειλε τη σφαίρα πάνω από τα 19,00 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ είχε καλύτερη βολή στα 19,19 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό του ρεκόρ και υπολείπεται ένα εκατοστό από το ατομικό του ρεκόρ. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) άνοιξε τη σεζόν με βολή στα 15,28 μ. πέτυχε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβου και έβαλες τις βάσεις για καλύτερες εμφανίσεις στο υπόλοιπο της χρονιάς.
Το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό βελτίωσε και ο 22χρονος Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) στο επί κοντώ. Ο νεαρός ξεπέρασε τα 5,31 μ.. ενώ στη συνέχεια είχε καλά, αλλά άκυρα άλματα στα 5,36 μέτρα. Στο μήκος Ανδρών ο Βασίλης Μαρτινάκης ήταν νικητής με 7,45 μ. και ο έφηβος Χρήστος Χήτας (Πυγμή Ευόσμου) δεύτερος με 7,21 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ. Στο ύψος ο Αντώνης Μέρλος (ΠΑΟΚ) ήταν νικητής με άλμα στα 2,19 μέτρα.

Ο Μιχάλης Παππάς (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) συνέχισε τις εμφανίσεις του στα 60 μ., όπου σήμερα αναδείχθηκε νικητής με 6.96 και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Γυναικών η  Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητής Κομοτηνής) ήταν πρώτη με 7.69.

Τελικά αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή