Η Ειρήνη Βασιλείου προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο κλειστού

 

Η Ειρήνη Βασιλείου (ΑΕ Αμεινίας) είναι από τις αθλήτριες που προετοιμάζονται για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου με στόχο τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η έμπειρη αθλήτρια έχει το όριο από την περσινή σεζόν και μέσα από τις εμφανίσεις στους αγώνες που θα προηγηθούν θα επιδιώξει να βρεθεί σε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων τους.

Η Βασιλείου έχει προγραμματίσει να ανοίξει τη σεζόν στην ημερίδα της Κυριακής (13/2) στα 200 μ. και 300 μ. ωστόσο μια μικρή σύσπαση στη γάμπα θέτει σε αμφισβήτηση τη συμμετοχή της.

“Είχα ένα τράβηγμα στη γάμπα και είμαι στη διαδικασία, αποθεραπείας. Αν κρίνω ότι είμαι εντάξει τότε θα μπω στην ημερίδα, διαφορετικά θα συνεχίσω για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα”, είπε η Βασιλείου, που έχει ατομικό ρεκόρ 52.76 από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού πέρυσι στο Τορούν.

“Ο μεγάλος στόχος της σεζόν είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, διοργάνωση για την οποία έχω ήδη το όριο από την περσινή χρονιά”. κατέληξε η αθλήτρια που ζει και προπονείται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Κατεβάστε την εφαρμογή