Φοβερός Καραλής με νέο ατομικό ρεκόρ και όριο για το Βελιγράδι

Ο Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ) επιβεβαίωσε την σταθερά ανοδική του πορεία με ένα νέο ατομικό ρεκόρ στο μίτινγκ επί κοντώ του Μόντο Ντουπλάντις στην Ουψάλα και μια επίδοση που του δίνει το εισιτήριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο κλειστού στο Βελιγράδι.

Ο τέταρτους στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ξεπέρασε τα 5,81 μ. και βελτίωσε το απόλυτο ατομικό του ρεκόρ, που ήταν 5,80 μ. και είχε πετύχει στον ανοιχτό στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, αλλά και το 2018 στο Παγκόσμιο κλειστού στο Μπέρμιγχαμ.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 5,55 μ., ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,70 μ. και με την πρώτη τα 5,81 μ. για δείξει πως φέτος είναι η χρονιά που μπορεί να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη έχει κάνει μέχρι σήμερα τρεις αγώνες στη σεζόν και σε όλους κινήθηκε σε άλματα πάνω από τα 5,70 μ., δείγμα της συνέπειας του σε αυτό το ύψος. Στόχος του αθλητής είναι να σταθεροποιηθεί σε επιδόσεις πάνω από τα 5,75 μ., μέσα από τις οποίες θα μπορέσει σύντομα να επιδιώξει άλματα μεγαλύτερα από το σημερινό του 5,81 μέτρα. Ο Καραλής κατέκτησε την τέταρτη θέση. Η επόμενη εμφάνιση του Καραλή θα γίνει στις 17 του μηνός στο μίτινγκ της Λιεβέν.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Μόντο Ντουπλάντις με άλμα στα 6,04 μ. και αποτυχημένες στη συνέχεια προσπάθειες στα 6,19 μ., στην προσπάθεια του για νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Δεύτερος με 5,92 μ. ακολούθησε ο Κρις Νίλσεν και τρίτος ο Λάιτφουτ με την ίδια επίδοση.

Κατεβάστε την εφαρμογή