ΣΕΦ: Ατομικό για τον Αναγνώστου στα 1.500 μέτρα

Ο Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας) επέλεξε να ξεκινήσει τη χρονιά με τα 1.500 μ. και δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνδυάσει τη συμμετοχή του με μία πολύ καλή παρουσία στην ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Ο αθλητής του Σάββα Κουμπούρα τερμάτισε σε 3.51.53 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 3.52.45. Ο Αναγνώστου έδειξε αισθητά βελτιωμένος στο κομμάτι της ταχύτητας κι έτσι αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός στα βασικά του αγωνίσματα. Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο νεαρός Πέτρος Παπαϊωάννου (ΠΓΣ), που τερμάτισε σε 3.51.87 και βελτίωσε το 3.54.86, που ήταν το ρεκόρ του. Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ έβαλε υποψηφιότητα για μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι, διοργάνωση για την οποία θα χρειαστεί να πετύχει 3.48.50.

“Θα μπορούσα να έχω τρέξει γρηγορότερα, ωστόσο φοβήθηκα στην αρχή και κρατήθηκα. Τελικά στο τέλος είχα τις δυνάμεις και τερμάτισα δεύτερος”, είπε ο Παπαϊωάννου.

Ο Μάρκος Γκούρλιας υποχώρησε στα τελευταία μέτρα κι έτσι τερμάτισε τρίτος με 3.53.02, στο ντεμπούτο του στη σεζόν. 

Στα 1.500 μ. των γυναικών η Ανθή Κυριακοπούλου (ΠΑΟ) ήταν πρώτη με 4.34.88 και ακολούθησε η Ντενίσα Μπάλλα (ΠΓΣ) με 4.39.39 και η νεάνιδα Βασιλική Καλλιμόγιάννη (Ηρακλής) που τερμάτισε σε 4.40.47. Η νεαρή αθλήτρια των 3.000 μ. στιπλ συμμετείχε για πρώτη στα 1.500 μ. σε κλειστό στίβο κι έδειξε και σε αυτό το αγώνισμα μπορεί να κυνηγήσει επιδόσεις που θα της δώσουν την πρόκριση σε κορυφαίες διοργανώσεις. 

“Είμαι χαρούμενη για τη σημερινή μου εμφάνιση, ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στο αγώνισμα στον κλειστό στίβο. Πραγματοποίησα μια καλή επίδοση, ενόψει των εμφανίσεων μου και στα 3.000 μ. στιπλ το καλοκαίρι. Φέτος συνδυάζω την προπόνηση με το διάβασμα, αφού έχω να δώσω εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο. Σε κάθε περίπτωση με ενδιαφέρει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20”, είπε η νεαρή αθλήτρια από τη Θεσσαλονίκη.

Από τη φετινή σεζόν οι φίλοι του στίβου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ροή των αποτελεσμάτων από την εφαρμογή Roster Athletics, στην οποία υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης αποτελεσμάτων και στατιστικών. Η εφαρμογή διατίθεται σε ios και Android

Δείτε την ροή των αποτελεσμάτων και στη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή