ΣΕΦ: Κορυφαία επίδοση όλων των εποχών από την Φέρρα στα 300 μ.

Η Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ) κατέχει από σήμερα την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα 300 μέτρα, την οποία πέτυχε στη διάρκεια της ημερίδας κλειστού στο ΣΕΦ.

Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε πρώτη στην πρώτη τελική σειρά σε 38.01 και βελτίωσε το 38.33, που είχε η Χριστίνα Πανάγου από το 1999. Η Φέρρα δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να τρέξει κάτω από 55.00 τα 400 μέτρα.

“Είμαι πολύ χαρούμενη, φορτισμένη συναισθηματικά , που βγληκε  μια επίδοση αυτού του επιπέδου. Οι δύο κούρσες που έκανε στη σεζόν δεν αντιπροσωπεύουν την κατάσταση μου. Είναι σημαντικό για μένα που βγήκε αυτός ο χρόνος, μου δείχνει πως σύντομα θα πετύχω επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μου στα 400 μέτρα.  Ευχαριστώ την Ομοσπονδία που έκανε αποδεκτό το αίτημα μας και έβαλε το αγώνισμα στο πρόγραμμα”, είπε η Φέρρα συγκινημένη από την σημερινή της παρουσία. Καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδας) που ήταν νικήτρια στη δεύτερη σειρά με 39.01 και τρίτη η Μαρίτα Αργυρού (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 39.35.

Η αθλήτρια λίγο αργότερα ανεπηρέαστη από τη συμμετοχή της στα 300 μ. βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ και στα 400 μέτρα. Η αθλήτρια του Αντώνη Τζήκου έτρεξε δίχως δίχως πίεση και τερμάτισε σε 54.11 χρόνος πολύ κοντά στο ατομικό της 53.94, επίδοση που κατέχει από το 2017.

Από τη φετινή σεζόν οι φίλοι του στίβου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ροή των αποτελεσμάτων από την εφαρμογή Roster Athletics, στην οποία υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης αποτελεσμάτων και στατιστικών. Η εφαρμογή διατίθεται σε ios και Android

Δείτε την ροή των αποτελεσμάτων και στη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή